Logona Mycí zem, LavaErde 300 g

Logona Mycí zem, LavaErde 300 g

(6 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
308
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Univerzální mycí zem Lavaerde využívá v péči o pokožku i vlasy mycích schopností jílu. I tu nejcitlivější pokožku i vlasy šetrně myje, odstraňuje nečistoty i přebytečný kožní maz.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Mycí zem Lavaerde Logona využívá v péči o pokožku i vlasy mycích schopností jílu. Ten je velice jemný i k té nejcitlivější pokožce, nezpůsobuje nežádoucí podráždění. Pokožku šetrně myje, odstraňuje z ní nečistoty, přebytečný kožní maz i zbytky make-upu a současně poskytuje pleti lehký peeling.

Mycí zem, neboli druh jílu, je v kosmetice oblíben již po staletí. Díky jemnému přírodnímu složení pokožku zbytečně nedráždí, nenarušuje její ochranný film a nepodněcuje mazové žlázky k nadměrné produkci. Může se tak zdát, že je mycí zem vhodná jen pro smíšenou a problematickou pleť, ale mohou si ji dovolit použít všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější. Jíl je bohatý na množství minerálních látek jako je křemík či hořčík. Snadno dokáže absorbovat nečistoty z pokožky i vlasů, ale současně pleť nedráždí a nepřesušuje.

Naopak, zjemňuje ji a díky jemným částečkám působí jako jemný peeling. Mycí zem je vhodná nejenom pro všechny typy pleti, ale také pro péči o vlasy, především o ty jemné snadno se mastící. Dodá jim zdravý objem i lesk a eliminuje nadměrné maštění. Mycí zem lavaerde je univerzálním kosmetickým pomocníkem, kterého lze použít k odlíčení obličeje, ale i jako masku, také místo šamponu pro takzvanou no poo metodu.

Použití: Potřebné množství prášku smíchejte se zhruba dvojnásobným množstvím vlažné vody. Pro aplikaci na pokožku vytvořte hutnější směs, pro aplikaci na vlasy tekutější. Místo vody můžete použít i oblíbený rostlinný olej, šťávu či gel z Aloe vera,...

Tip: Malé množství prášku smíchejte v dlaních s vodou a vzniklou řídkou kašičkou si odličte obličej.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Lavaerde

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Lávová zem

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Recenze: Mycí zem Lavaerde Logona

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

super / eva 2. 8. 2016 09:27

Výborná vecička! Neskúšala som ju síce na vlasy ani na telo... no na tvár je perfektná. Používam ju večer na dočistenie (odlíčim sa hydrofilným alebo kokosovým olejčekom a potom siahnem po Lavaerde) a na ranné čistenie. Tiež si ju dávam ako masku. Krásne čistí - dokonca aj póry. A musím povedať, že na póry mi nezaberá štandardne nič. Pol boda odoberám len za mierne nepohodlnú aplikáciu.

Jak jednoduché a účinné / Jana 26. 8. 2018 08:16

Doporučuji všem, kteří hledáte účinnou zbraň na čištění pleti a pórů. Nejlépe používat při večerním odličování a ráno na rozjasnění pleti. Kamarádka si s LavaErde myje i vlasy a je také velmi spokojená. Je to super věc

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Logona Lavaerde

Nenašli jste to pravé? Co tohle?