Logona Mycí krém patchouli, LavaErde 200 ml

Logona Mycí krém patchouli, LavaErde 200 ml

(4 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
264
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Mycí krém Patchouli Lavaerde obsahuje marocký jíl a esenciální oleje. Má velmi univerzální využití v péči o celé tělo, je vhodný pro mastnou a problematickou pleť i pro rychle se mastící vlasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Mycí krém Patchouli Lavaerde Logona obsahuje marocký jíl a esenciální olej z patchouli a neemu. Má velmi univerzální využití v péči o celé tělo. Je vhodný pro mastnou a problematickou pleť, ale také při tvorbě lupů a na rychle se mastící a zplihlé vlasy. Působí obzvláště citlivě díky tomu, že neosahuje zbytečné mycí tenzidy či parabeny. Nenarušuje tak ochranný kožní film pokožky a ani nijak neovlivňuje její přirozenou pH hodnotu.

Marocký jíl má skvělou schopnost na sebe vázat přebytečný maz, zbytky make-upu, starých kožních buněk a dalších nečistot. Zbytečně však pokožku nevysušuje a nepodněcuje mazové žlázy k větší činnosti a rychlejšímu maštění pleti. Zároveň má lehký peelingový efekt. Pomáhá čistit ucpané kožní póry a předcházet tak tvorbě zánětlivých pupínků. Jíl je také bohatý na množství minerálních látek, které jsou nezbytné pro krásnou a zdravou pleť. Extrakt z neemu svými antibakteriálními účinky podporuje čistící funkci jílu a přispívá ke zlepšení stavu aknózní pleti.

Při použití krému jako šamponu na vlasy získáte čisté, lesklé, vyživené a provzdušněné vlasy s přirozeným objemem od kořínků, zahalené do tajemné orientální vůně pačuli. Mycí krém díky svému lehce abrazivnímu účinku jemně prokrvuje pokožku hlavy a odstraňuje odumřelé buňky. Zkvalitňuje tak schopnost pokožky přijímat účinné látky a vyživovat vlasové kořínky. Při pravidelném a dlouhodobém používání se tak dočkáte i rychleji rostoucích, pevných a méně se mastících vlasů.

Použití: Naneste mycí krém o velikosti vlašského ořechu na mokré vlasy nebo pokožku. Následně důkladně opláchněte teplou vodou.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Ostatní kategorie: Šampony na mastné vlasy

Produktové řady: Logona Lavaerde

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Lávová zem

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Recenze: Rhassoul – univerzální pomocník

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Logona mycí krém Patchuli / Kristýna 8. 3. 2019 17:09

Mycí krém jsem používala na odličování. Musím říci, že s make-up, který byl na přírodní bázi problém nebyl, jen to nebylo úplně 100% a to se moc nelíčím. Bylo nutné následné dočištění. Vůně je zemitá, je v něm cítit jíl, což je jasné, při pohledu na složení produktu. Musím říci, že při první půlce mi vůně imponovala, ale v druhé půlce už mi začala vadit, jenže já jsem na vůně celkem pes, takže u každého to může být jiné :-) Krém jsem zkoušela na pleť, nikoli na vlasy. Pleť mám dalo by se říci smíšenou, občasné sklony k nedokonalostem ve formě černých teček a občasného akné. Produkt bych doporučila lidem, co se spíše moc nelíčí, pokud byste ho chtěli jako já používat na odličování, ale myslím, že jako začátek s jíly je vhodný na běžné čištění. Navíc cena není nijak vysoká. Používala jsem asi 2,5 měsíce, nevidím ovšem nějaké velké rozdíly. :-)

Myci krem / Veronika 3. 2. 2021 13:26

Musím bohužiaľ napisat negatívnu recenziu. Myci zem v prasku je vychvalovana, táto hotová spolu s olejmi sklamala. Kúpila som si produkt namiesto šampónu. Vlasy síce po použití ostanú nadychanejsie, ťažšie a objemnejsie, avšak vyzerajú mastnejsie. Vlas sa produktom obali, čo ma za následok veľmi dlhé susenie fenom, i tak sú vlasy mokré. Už na druhý deň po pouziti mám vlasy mastné. Vona sa mi najprv velm pacila, avsak je prilis výrazná až stiplava, bije do nosa a človek ju cíti celý deň, je z nej až nevolno. Produkt sa snažím momentalne vypouzivat na telo, no radšej ostanem pri klasickych prírodných samponoch a mydlach.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Logona Lavaerde

Nenašli jste to pravé? Co tohle?