Logona Mycí zem bílá, LavaErde 150 g

Logona Mycí zem bílá, LavaErde 150 g

Logona Mycí zem bílá, LavaErde 150 g

(2 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bílá mycí zem Lavaerde má univerzální využití pro jemnou péči o celé tělo. Je vhodná pro péči o suchou a citlivou pleť  i pro jemné a slabé vlasy. Neobsahuje mycí tenzidy, nedráždí pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Bílá mycí zem Lavaerde Logona má velmi univerzální využití pro šetrnou a jemnou péči o celé tělo. Je vhodná pro péči o suchou a citlivou pleť, ale také pro jemné a slabé vlasy. Působí obzvláště citlivě díky tomu, že neobsahuje zbytečné mycí tenzidy, parabeny, ani žádná chemická činidla. Nenarušuje ochranný kožní film pokožky, ani nijak neovlivňuje její přirozenou pH hodnotu.

Jíl má skvělou schopnost na sebe vázat přebytečný maz, zbytky make-upu, starých kožních buněk a dalších nečistot. Zbytečně však pokožku nevysušuje a nenarušuje ještě více ochrannou bariéru suché pleti. Zároveň má lehký peelingový efekt. Pokožku přirozeně zjemňuje a rozjasňuje. Jíl je také bohatý na množství minerálních látek, které jsou nezbytné pro krásnou a zdravou pleť. 

Při použití krému jako šamponu na vlasy získáte krásně čisté lesklé, vyživené a provzdušněné vlasy s přirozeným objemem od kořínků. Mycí zem díky svému lehce abrazivnímu účinku jemně prokrvuje pokožku hlavy a odstraňuje odumřelé buňky. Zkvalitňuje tak schopnost pokožky přijímat účinné látky a vyživovat vlasové kořínky. Při pravidelném a dlouhodobém používání se tak dočkáte i rychleji rostoucích zdravých a pevných vlasů.

Příprava: Potřebné množství prášku smíchejte se zhruba dvojnásobným množstvím vlažné vody. Pro aplikaci na pokožku vytvořte hutnější směs, pro aplikaci na vlasy tekutější. Místo vody můžete použít i oblíbený rostlinný olej, šťávu či gel z Aloe vera.

Tip: Mycí zem můžete použít na odlíčení obličeje, jako masku, přisypat do koupele nebo třeba na čištění zubů.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Barva: bílá

Produktové řady: Logona Lavaerde

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Typy vlasů: jemné vlasy, normální vlasy

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Lávová zem

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Vše, co potřebuje vaše pleť vědět o jílu... a bojí se zeptat!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

extra-jemné / eva 12. 10. 2016 15:47

Je to najjemnejší ílový prášok, s akým som sa stretla (je jemný asi ako škrob). Mne osobne vyhovujú trochu hrubšie íly - napríklad hnedý od Logony. Pleť perfektne vyčistil aj tento biely, no horšie sa mi s ním pracovalo. Ale ak potrebujete niečo extra-jemné bez akýchkoľvek peelingových účinkov, toto bude to pravé :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Logona Lavaerde

Nenašli jste to pravé? Co tohle?