Přírodní mýdlo Mýdlo srdce ibišek 70 g

Přírodní mýdlo Mýdlo srdce ibišek 70 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ibišek je elixírem zdraví. Je napěchovaný vitamíny a minerály, má antioxidační, protizánětlivé a dezinfekční účinky. Výtažky z ibišku v přírodním mýdle podpoří vaši imunitu a dodají vaší pokožce antioxidancia. Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Ibišek je elixírem zdraví. Je napěchovaný vitamíny a minerály, má antioxidační, protizánětlivé a dezinfekční účinky. Výtažky z ibišku v přírodním mýdle podpoří vaši imunitu a dodají vaší pokožce antioxidancia. Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem na pokožku.

certifikáty:
vhodné pro: všechny druhy pokožky
konzistence: tuhá
barva: růžová
balení: plastový obal

složení: Olea Europaea (Olive) fruit oil, Elaeis Guineensis (Palm) oil, Oryza Sativa (Rice) bran oil, Cocos Nucifera (Coconut) oil, Sodium Hydroxide, vitamin E, Aqua, Hibiscus Rosa - sinensis Extract, Musk Ketone

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Mýdla Leela Oriental obsahují přírodní oleje a jsou dovážena z Thajska, kde jsou vyráběna studeným procesem v místní manufaktuře. Mýdla se hodí nejen pro soukromou potřebu, ale lze i objednat dárkové firemní či hotelové sety. Vezmeme-li v úvahu kvalitu těchto přírodních mýdel, tak nabízíme přijatelné ceny. Ty ovšem stále zaručují, že lidé, kteří je vyrábí, obdrží spravedlivou mzdu. Všem produktům Leela Oriental byla udělena certifikace SZÚ o zdravotní nezávadnosti a splňují rovněž všechny další náležitosti v souladu s požadavky zákona.

kontakt na výrobce:
Leela Oriental
Ing. Michal Šturdík
Dvořákova 827/22
779 00 Olomouc - Nová Ulice


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: