Nobilis Tilia Myrha 5 ml

Nobilis Tilia Myrha 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z myrhy se silnými protizánětlivými účinky pomáhá při rýmě a nachlazení, působí příznivě na průchodnost dýchacích cest a dlouhodobě ulevuje od bolestí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Myrha je čistá rostlinná silice vyráběná v lékopisné kvalitě. Vůně myrhy je skutečně intenzivní a pronikavá. Je charakteristická svými balzamickými a kořeněnými tóny, které působí na psychickou i fyzickou stránku organismu. Myrha má silné dezinfekční a antibakteriální účinky.

Éterický olej z myrhy snižuje tvorbu hlenu, proto je ideálním pomocníkem především v období rýmy a nachlazení, především pak na podzim a v zimě. Působí jako podpůrný prostředek při zánětech dýchacich cest jako je bronchitida a další. Udržuje průchodnost dýchacího systému a snižuje otoky sliznic.

Myrha má účinky také při zvětšení jater, hemoroidech a infekcích v dutině ústní. Napomáhá vyrovnávat hormonální hladiny a ulevuje při menstruačních obtížích. Zároveň dlouhodobě tiší bolesti i chronického charakteru.

Zklidnění a relaxace

Éterický olej Nobilis Tilia Myrha se vyznačuje harmonizujícími balzamickými a pryskyřičnými tóny, jež v mžiku vykouzlí relaxační a až magickou atmosféru. Myrha bývala již od pradávna po stovky let součástí tradičních vonných a vykuřovacích směsí pro svou schopnost ihned provonět jakýkoliv interiér a účinně neutralizovat veškeré nepříjemné pachy. 

Pro zdravé trávení

Éterický olej z myrhy má široké spektrum účinků na lidský organismus, a to jak na jeho fyzickou, tak psychickou stárnku. Má příznivý vliv na trávicí trakt a udržuje jeho správnou funkci. Působí příznivě při nechutenství, nadýmání, plynatosti a bolestech břicha. Podporuje chuť k jídlu a pomáhá při nechutenství. Myrha zároveň působí i na zdraví dýchacích cest, podporuje jejich čištění a brání kašli. 

Ochrana proti zánětu

Éterický olej z myrhy se používá v tradičním léčitelství rovněž lokálně. Olejíček je přirozeně antiseptický a brání množení choroboplodných zárodků, zároveň však podporuje přirozenou regenerační schopnost tkání. Díky tomu je vhodný na ošetření drobných ranek a oděrek, které šetrně vyčistí a urychlí jejich hojení. Působí také při paradontóze, aftech a dalších lézích dutiny ústní. 

Umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy, pro děti do 10 let a při epilepsii či alergii na mentol. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: astma, hojení ran a zánětů, mastná pleť, problematická pleť a akné, žaludeční problémy , zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

Aromaterapie a pět elementů – Podzim

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální olej Myrha

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej myrha

Harmonizace aromaterapií: První čakra (kořenová)

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?