Lavera Na rty a tváře 04 lesní plody, Trend Sensitiv 2014 4 g

Lavera Na rty a tváře 04 lesní plody, Trend Sensitiv 2014 4 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Univerzální krémový produkt na rty i tváře vám dodá šťavnatý vzhled díky elegantnímu odstínu v barvách zralých lesních plodů. Jemně pečuje o pokožku rtů a dodá jim jemný lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Na rty a tváře 04 lesní plody ozvláštní vaše každodenní líčení a dodá vám sofistikovaný vzhled díky elegantnímu odstínu zralých lesních plodů. Odstín v kombinaci růžové a tmavě fialové barvy je tou pravou volbou na podzim a zimu a vypadá skvěle i s večerním líčením očí. Díky kompaktnímu balení můžete mít toto krémové líčidlo neustále při sobě a kdykoliv tak zvýraznit váš vzhled.

Přírodní dekorativní kosmetika Lavera přichází tuto sezónu s řadou inovovaných produktů s vylepšeným složením a zdokonalenou texturou pro ještě lepší výsledek. Tento univerzální krémový produkt s multifunkčním využitím spojuje vlastnosti tvářenky a jemné rtěnky, díky čemuž ušetří místo ve vaší kosmetické taštičce a je výborný také na cestování.

Základ tvořený kvalitními vosky zaručí dlouhotrvající výdrž na rtech i tvářích. Složení s rostlinnými výtažky a kvalitními přírodními másly dodává pokožce hloubkově hydratační látky, a díky tomu nevysušuje její strukturu. Krémové líčidlo můžete aplikovat jak štětcem, tak prsty, a snadno se rovnoměrně roztírá do ztracena. Díky tomuto všestrannému pomocníkovi tak budete působit svěže po celý den.

Multifunkční produkt

Jak už název napovídá, Lavera Na rty a tváře je šikovným univerzálním pomocníkem, který dokáže zkrášlit jak vaše tváře, tak rty lehkým závojem barvy, která působí přirozeně a snadno se aplikuje jak štětcem či houbičkou, tak jednoduše pomocí konečků prstů. Hedvábně jemná konzistence produktu pokožku nezatěžuje, nepůsobí hutně a perfektně splyne se strukturou pleti.

Atraktivní odstín

Odstín lesní plody skvěle vynikne na světlé pokožce v zimním období, ale zároveň jej můžete použít i na opálenou pleť, kdy bude skvěle ladit s kouřovým líčením. Tóny fuchsiové a tmavě fialové působí neotřele a elegantně. Multilíčilo Lavera Na rty a tváře je baleno v jednoduchém kompaktním obalu, který můžete nosit po celý den s sebou pro případné úpravy.

Péče o pokožku

Díky obsahu přírodních ingrediencí a rostlinných výtažků produkt nevysušuje pokožku a naopak jí dodává intenzivní výživu v průběhu dne. Slunečnicový a kokosový olej zvláčňují pokožku rtů i tváří a pečují o ni. Spolu s cenným bambuckým a kakaovým máslem zároveň dodávají produktu příjemnou krémovou konzistenci. Líčidlo Na rty a tváře Lavera pak vydrží v perfektním stavu po celý den.

Použití: Nanášejte na tváře či rty konečky prstů či štětcem. Pro aplikaci na tváře můžete použít štětec na tvářenku či kulatý kabuki.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Tvářenky

Barva: purpurová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

Jak na tvářenku

Namalujte se s přírodou

Nebojte se v létě výraznějších barev

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?