HERBARICA Neo FAM Litokomplex stříbrný pro mastnou pleť 110 g

HERBARICA Neo FAM Litokomplex stříbrný pro mastnou pleť 110 g

Značka: HERBARICA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Skutečné omlazení pro Vaši pleť !Tato řada je dalším posunutím ve vývoji suché kosmetiky, která využívá již prověřených výsledků z řady Tajemství Krásy a s využitím nejnovějších znalostí a technologií ještě zvyšuje jejich účinnost a dosahuje skutečného omlazení pleti.Receptů na snížení rizika předčasné tvorby vrásek je mnoho, ale všechny se zatím omezovaly na ochranu před vnějšími poškozeními, kte

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Skutečné omlazení pro Vaši pleť !
Tato řada je dalším posunutím ve vývoji suché kosmetiky, která využívá již prověřených výsledků z řady Tajemství Krásy a s využitím nejnovějších znalostí a technologií ještě zvyšuje jejich účinnost a dosahuje skutečného omlazení pleti.
Receptů na snížení rizika předčasné tvorby vrásek je mnoho, ale všechny se zatím omezovaly na ochranu před vnějšími poškozeními, která způsobují destrukci buněk kůže a její ztenčení.
Studie procesů přirozeného stárnutí buněk provedené Vědecko - výrobní laboratoří LN-Kosmetika však posunuly možnosti kosmetiky dál!
Bylo zjištěno, že látky, které toto přirozené stárnutí buněk zpomalují, se nacházejí v některých rostlinách a jejich obsah se liší v závislosti na fázi vývoje rostlin a technologii jejich zpracování. Užitečné vlastnosti těchto látek jsou ještě dále zesilovány jejich aktivací určitými minerály.
Na základě těchto nejnovějších poznatků pak byla vytvořena exkluzivní řada suché kosmetiky FAM - Technologie omlazení.


Litokomplex se stříbrem je základním, vysoce efektivním, očišťujícím prostředkem pro péči o kůži obličeje, těla i hlavy z exkluzivní řady FAM - Technologie omlazení.
K jeho výrobě je využita nejnovější FAM - Technologie, která spočívá v získávání důležitých látek z rostlin v jejich ideální růstové fázi a v aktivaci jejich vlastností pomocí minerálů.
Složení Litokomplexů se stříbrem je v souladu s fyziologií kůže a napomáhá tak obnově jejích přirozených funkcí. Skvěle hydratuje, regeneruje, stimuluje syntézu kolagenu a vykazuje i další obecně blahodárné účinky.
Základní složka Litokomplexu - zeolit či montmorilonit je obohacena o ionty stříbra a mědi, díky kterým získává své jedinečné baktericidní a deodorační vlastnosti, snižuje riziko vzniku alergií a zvyšuje ochranu kůže před poškozením volnými radikály a sloučeninami peroxidu.

Účinky Litokomplexu se stříbrem
n Hloubkové vyčištění pleti.
n Normalizace mastné i suché pokožky.
n Dokonalá hydratace, zvýšení množství vázané vody v kolagenu.
n Vyhlazení drobných vad a nerovností.
n Stimulace syntézy mladého kolagenu.
n Regenerace a zvýšení obranyschopnosti kůže.
n Normalizace mazových a potních žláz.
n Baktericidní účinky.
n Výrazná eliminace akné.
n Odstranění jemných vrásek, zvýšení pružnosti a elasticity kůže.
n Výživa kůže bohatou sadou stopových prvků.
n Zamezení tvorbě lupů, svědění a vypadávání vlasů.

Způsob použití
n Před procedurou odličte pouze řasy svým oblíbeným odličovacím prostředkem, vše ostatní skvěle odstraní Litokomplex se stříbrem.
n V dlani či nádobce navlhčete přiměřené množství prášku vodou a získejte tak hustou kašičku.
n Získanou kašičku nanášíme pouze na mokrou kůži.
n Přípravek necháme působit dle doby doporučené na příbalovém letáčku.
n Působení přípravku může probíhat za pocitu lehkého štípání, což je pouze projevem hloubkové očisty kůže. V případě, že se přípravek dostane na sliznici oka, vyvolá lehké pálení, způsobené přítomností přírodních solí. Pro odstranění tohoto nepříjemného pocitu, jednoduše propláchněte oči čistou vodou.

Neobyčejně prospěšné je umývat se Litokomplexem se stříbrem na místo mýdla každý den ráno a večer, nanesením na kůži na 10 až 15 sekund.
Po proceduře bude Vaše kůže ideálně čistá. Zpravidla se po použití litokomplexu nedostavuje pocit stahování pokožky a proto již není nutné nanášet krém.
Nabízená technologie každodenní hygienické péče o kůži zajišťuje jedinečný a přetrvávající efekt!

Dva druhy Litokomplexu se stříbrem pro potřeby Vaší pleti
n Litokomplex se stříbrem - jehož základní aktivní minerální složkou je zeolit. Díky jedinečným vlastnostem napomáhá efektivnímu hloubkovému očistění kůže, normalizaci mastné i suché kůže, hydrataci, zvýšení objemu vázané vody v kolagenu, odstranění mělkých nedostatků, vyhlazení povrchu kůže, regeneraci a zvýšení obranyschopnosti kůže.
n Litokomplex se stříbrem se sníženým obsahem zeolitu - jeho základní aktivní minerální složkou je montmorilonit a prostředek je tak vhodný i pro velmi citlivou pleť. Má jemnou konzistenci, dobře absorbuje tuk a produkty vylučované kůží. Doporučuje se jako velmi dobrý očišťující prostředek obličeje a těla, zvláště po fyzické námaze.


Už jste se někdy zamysleli nad tím, jak Vaše oblíbené krémy působí na Vaše zdraví? Na Vaše játra, imunitní systém či klouby? Při nedávných studiích bylo prokázáno, že takové složité látky, jako jsou hormony, vitamíny a rostlinné alkaloidy, pronikají do krve již během několika minut po jejich nanesení na kůži (dobrým příkladem jsou hormonální či nikotinové náplasti). A stejně tak se do krve dostává i velké množství konzervačních, syntetických a povrchově aktivních látek, které narušují přirozené procesy kůže, a které jsou součástí běžných krémů a kosmetiky obsahující vlhkost. Tyto látky pak tělo není schopné zpracovat a tak je ve zbytkové formě ukládá do tkání, šlach, kloubů a dalších míst těla. Tímto způsobem pak mohou vznikat různé alergie a další nežádoucí účinky.
V současné době již můžeme vidět snahu používat ekologické a bio- výrobky ve všech oblastech našeho života. Stále více si uvědomujeme, že bychom měli používat prostředky, které nenarušují životní prostředí a zejména pak mechanismy našeho vlastního těla. A proto by se nedílnou součástí zdravého životního stylu měla stát i ekologická kosmetika.
Na základě lidových receptur a vědeckého výzkumu, se znalostí oborů biologie, medicíny a chemie, vyvinula a patentovala Vědecko výrobní laboratoř „LN-Kosmetika“, v čistém prostředí Sibiřské tundry, zcela nový typ ekologické kosmetiky - suchou litofyto-kosmetiku!

Litofyto - je slovo řeckého původu (lithos = kámen, fyton = rostlina) a litofyto-kosmetika je minerálně rostlinná kosmetika.

Prostředky suché litofyto-kosmetiky jsou sypké prášky obsahující pouze přírodní minerály a rostliny. Jejich suchá forma zajišťuje přirozenou konzervaci a účinné látky v naprosto koncentrované formě, na rozdíl od běžných krémů či mycích prostředků, které obsahují jen velmi malé množství účinných látek a ve větší části obsahují látky, které pouze utváří formu prostředku jako jsou: voda, tuky, parfémy, konzervační a další syntetické látky. Se suchou kosmetikou si tedy ve skutečnosti pořídíte směs účinných látek, kterou postačí pouze navlhčit pitnou vodou a získat tak ideální prostředek pro plnohodnotnou hygienu a péči o Vaše tělo.

Suchá litofyto-kosmetika odpovídá všem požadavkům současné ekologické kosmetiky:
n Obsahuje pouze přírodní ingredience. Neobsahuje jediný gram konzervantů a jiných chemických složek.
n Vědecko výrobní laboratoř „LN-Kosmetika“ provádí důkladnou laboratorní kontrolu přírodních zdrojů a garantuje jejich bezpečnost. Naleziště každé ze surovin je průběžně kontrolováno na obsah škodlivých látek, nečistot, těžkých kovů atd.
n Při výrobě se používají výhradně procesy bez chemického zpracování přírodních surovin, které si tak zachovají své žádoucí vlastnosti.

Litofyto-kosmetika je tedy unikátním komplexem přírodních minerálů a rostlin který neobsahuje žádné konzervační látky, žádná barviva, žádné parfémy ani jiné syntetické komponenty. Je 100% přírodní!
Hlavní důraz není kladen na výživu kůže zvenčí, ale na unikátní metodu hloubkového očištění kůže, obnovení jejích přirozených mechanismů, udržení nezbytné výměny vláhy a vyživování kůže zevnitř.

Ruská značka HERBARICA nabízí čistě přírodní kosmetické produkty ze sypkých surovin - přírodních minerálů či soli. Nabízí progresivní přípravky postavené na vědeckém výzkumu a předcházející svým efektivním složením stárnutí pokožky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Peelingy

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka

Výrobce: Vědecko provozní laboratoř, LN-Kosmetika , Novosibirsk, Rusko

Z blogu3

Hloubkové vyčištění pleti - jde to i doma

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Recenze: Litokomplex Aktiv (Hloubková hygiena kůže)

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny