Organix South Nimbový kondicionér Thera Neem 15 ml

Organix South Nimbový kondicionér Thera Neem 15 ml

Značka: Organix South
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nimbový olej se po staletí používá k ošetřování pokožky. Je vynikající pro citlivou, svědivou a podrážděnou pokožku. Thera neem pomáhá vrátit přirozený lesk i vlasům, které byly v minulosti podrobeny působení chemických přípravků a barev. Thera neem kondicionér je doplněný jojobovým olejem a pšeničnými bílkovinami. Panthenol působí proti štěpení konečků vlasů, napomáhá vlasy zvláčnit a dodat jim j

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Nimbový olej se po staletí používá k ošetřování pokožky. Je vynikající pro citlivou, svědivou a podrážděnou pokožku. Thera neem pomáhá vrátit přirozený lesk i vlasům, které byly v minulosti podrobeny působení chemických přípravků a barev. Thera neem kondicionér je doplněný jojobovým olejem a pšeničnými bílkovinami. Panthenol působí proti štěpení konečků vlasů, napomáhá vlasy zvláčnit a dodat jim jas a lesk. Použití Thera Neem kondicionéru přispěje k vaší spokojenosti se vzhledem a kvalitou vlasů.

certifikáty:
vhodné pro: péči o poškozené vlasy
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: plastový obal

použití: Vmasírujte do pokožky a vlasů. Pro lepší účinek nechte působit na pokožce a vlasech přibližně 3-5 minut, poté opláchněte vodou. Pro lepší výsledek doporučujeme použít spolu s Thera Neem šamponem.
složení: Melia Azadirachta (Botanical Extract Blend of Certified Organic Neem Leaf), Barbadensis Miller (Hand - Fileted Aloe Vera Gel), Cetearyl Alcohol, PEG 40 Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Simondsia Chinensis (Jojoba oil), Melia Azadirachta (Wild Crafted Neem Oil), Stearalkonium Chloride, Panthenol, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glykol, Tocopherol, Parfum

země původu značky: USA
charakteristika značky: Americká společnost Organix South je předním výrobcem certifikovaných ekologických nimbových produktů. Jedná se o mladou idealistickou skupinu lidí, která věří, že na maličkostech opravdu záleží. Společnost Organix South má za snahu podporovat ekologický a spravedlivý obchod s přípravky na péči o tělo a doplňky stravy. Její produkty se dělí do dvou řad. První z nich je Thera Veda zaměřená na doplňky stravy, ta však není dovážena do České republiky. Druhou řadou, kterou naleznete v našem obchodě je Thera Neem - kosmetika z nimby. Nimbová kosmetika se vyrábí z ekologicky pěstované nimby. Všechny přípravky jsou založené na přírodní, převážně bylinné bázi. V Indii, kde jsou suchá léta a pálí horké tropické slunce, se stalo tradicí užívat nimbovou kosmetiku. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, protože se do ní snadno vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a udržovat přirozenou rovnováhu. Tyto vlastnosti umožňují nimbě zmírnit tvorbu vrásek, a to tím, že pomáhají kůži udržovat její pružnost. Nimba rovněž podporuje léčbu poškození kůže způsobené ultrafialovým zářením a také prevenci předčasného stárnutí pokožky. Vědci se domnívají, že právě díky vysokému obsahu mastných kyselin v nimbovém oleji z něj vyrobené přípravky účinně napomáhají léčbě onemocnění kůže, včetně plísňových onemocnění, lupénky a ekzémů. Za své jedinečné a nezaměnitelné účinky vděčí nimbová kosmetika obsahu aktivních látek jako nimbin, azadirachtin, nimbidol, quercetin a nimbidin, které můžete najít jenom v přípravcích s obsahem nimbového oleje a extraktu nimbových listů a nimbové kůry. Při nemocech dutiny ústní, jako je například parodontóza, jsou mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních, rezistentní vůči penicilinu i tetracyklinu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, jako je nimba. Nimbový olej se v Indii tradičně používá jako lubrikant a také poměrně účinný prostředek proti nežádoucímu otěhotnění. Tyto vlastnosti, spolu s protivirovým a imunostimulačním účinkem, z něj dělají prostředek přispívající k bezpečnému a příjemnému sexu.

kontakt na výrobce:
Organix-South
2498 Commerce Court
Bowling Green, FL33834
USA
www.organixsouth.com

Značka Organix South využívá léčivých účinků nimby (neemu) i dalších přírodních ingrediencí. Všechny produkty jsou založené na přírodní, povětšinou bylinné bázi, a jsou vhodné i pro suchou či podrážděnou pokožku, při akné, lupénce, ekzému i kožních plísních.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy vlasů: barvené vlasy, citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Organix-South, 2498 Commerce Court , FL33834, Bowling Green, Spojené Státy Americké

Z blogu3

Eko, Organic, Natural? Jak se v tom vyznat!

Neem: proč, co a jak?

Neem: přírodní antibiotikum

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?