Nobilis Tilia Nimbový olej, bio 20 ml

Nobilis Tilia Nimbový olej, bio 20 ml

Nobilis Tilia Nimbový olej, bio 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
150
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Za studena lisovaný nimbový olej je prospěšný hlavně pro problematickou a aknózní pleť. Udržuje pokožku čistou, eliminuje výskyt nedokonalostí a podporuje přirozenou regeneraci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný nimbový olej Nobilis Tilia je 100% rostlinným olejem, jehož antibakteriální a léčivé vlastnosti jsou prospěšné hlavně pro problematickou a aknózní pleť. Nimbový olej působí antibakteriálně, udržuje pleť čistou a podporuje její přirozenou regeneraci.

Nimbový olej obsahuje azadirachtin, látku, která je velmi účinná proti mikrobům a také má insekticidní vlastnosti. Látky obsažené v nimbě nejen že pečují o problematickou pokožku a chrání ji před vznikem drobných zánětů, ale také slouží jako přírodní dezinfekce a insekticid. Olej je výborným pomocníkem pro léčbu kožních mykóz, lupénky i dermatitidy. Spolehlivě eliminuje výskyt bakterií a zároveň brání jejich opětovnému rozšíření. Olej ze semínek nimby léčí  nejen kožní problémy, ale také posiluje imunitu pokožky, a chrání ji tak před opětovným vznikem nedokonalostí či podráždění.

Čistý rostlinný olej

Nimbový olej Nobilis Tilia je přírodním produktem a neobsahuje nic jiného než čistý olej z nimby. Nimbový olej Nobilis Tilia je vysoce kvalitní, protože je lisovaný za studena, a tak je zachována maximální koncentrace jeho účinných látek. Nimbový olej je blahodárným přípravkem na problematickou pokožku a dokáže vyřešit celou škálu kožních obtíží.

Skvělá volba na pleť s akné

Nimbový olej získává v posledních letech na popularitě díky svým účinkům na aknózní pokožku. Ačkoliv se lidé s pletí postiženou akné použití olejů spíše brání, pravdou je, že správně zvolený olej má naopak na pokožku prospěšný vliv. Olej z nimby obsahuje látku azadirachtin, která je velice účinná a brání množení mikroorganismů, a tím i tvorbě pupínků.

Proti ucpaným pórům i nedokonalostem

Aknózní pokožka se potýká s množstvím problémů, které souvisejí jednak s nadměrnou produkcí kožního mazu a jednak s bakteriální infekcí. Nimbový olej je přirozeně protizánětlivý a účinkuje proti mikrobům způsobujícím tvorbu pupínků. Zároveň normalizuje produkci kožního mazu, aniž by pokožku vysušoval, a brání jeho hromadění v pórech pleti.

Podpora regenerace

Nimbový olej však zároveň dodává pokožce potřebnou výživu a dlouhodobě ji zvláčňuje. Díky tomu pleť nemá tendenci se přehnaně mastit a je dokonale regulovaná. Nimbový olej Nobilis Tilia ale není vhodný jen na pokožku s akné. Má významný vliv na posílení imunity pokožky a působí podpůrně i v případě dalších kožních onemocnění, jako je například lupénka či mykóza.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na čistou navlhčenou pokožku obličeje či celého těla a lehce rozetřete. Aplikujte nejlépe 2x denně. Olej lze používat i lokálně pouze na problematické partie.

Tip: Nimbový olej můžete podle libosti kombinovat s oblíbenými éterickými oleji.

Upozornění: Nimbový olej má specifickou štiplavou vůni, která může připomínat vůni koření či hrachové kaše. Při nižších teplotách nimbový olej mírně tuhne a hrudkovatí. Před použitím jej proto můžete na pár minut ponořit do vlažné vodní lázně.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Opravdu to někdo používá? / Pixie 21. 7. 2016 13:09

Dobrý den, zajímalo by mě zda má někdo nějakou zkušenost s tímto olejem. Já si jej objednala s velkým očekáváním, ale bohužel nemám odvahu si ho namatlat na obličej, pač ta "vůně" je opravdu příšerná. Přítel by mě s tím snad ani nepustil do postele, nehledě na to, že mně samotné se z něj zvedá žaludek. Účinky by tedy musel mít přímo zázračné, abych si to se sebezapřením lajzla.

Re: Opravdu to někdo používá? / Helena 31. 10. 2016 15:54

Ahoj,já ho doma mám a přidávám občas do tělových másel. Ta chuť opravdu není příjemná a nikdy bych si olej samotný na pleť nedala.Jsou to všechno přírodní produkty, a proto bychom to od nich měli i očekávat.Dělám si asi 2 roky domácí tělová másla a pleťové oleje a mohu potvrdit,že má pleť je krásně hebká ,hydratovaná a vypjatá.Je potřeba používat také EO ,které vůni překryjí.Do poslele k chlapovi bych ho ale nepoužila,tam je na místě perfém.

/ Jana 6. 12. 2021 18:14

Tenhle olej je můj velký pomocník.V oblasti brady a nosu se mi čas od času objeví periorální dermatitida a nimbový olej mi ji vždy pomůže vyléčit bez nutnosti použití mastí od lékaře. Vůně je opravdu silná, ne úplně příjemná.. Cítím ji kolikrát ještě i druhý den po umytí obličeje, ale hlavně že pomáhá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?