MÁDARA Noční krém, Advanced Anti-Aging 1,5 ml

MÁDARA Noční krém, Advanced Anti-Aging 1,5 ml

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyzkoušejte nejdřív vzorek. Noční krém Time Miracle Night Advanced Anti-Aging je nočním krémem proti vráskám s čistě přírodním složením. Krém pracuje přes noc na doplňování kolagenu a elasticity pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: v 1 objednávce je možné zakoupit maximálně 3 ks tohoto produktu

Noční krém Mádara Time Miracle Night Advanced Anti-Aging je nočním krémem proti vráskám s čistě přírodním složením. Krém pracuje přes noc na doplňování kolagenu a elasticity pokožky. Stimuluje regeneraci kožních buněk a podporuje obnovu pevnější pokožky.

Vrásky vypadají po používání krému jemnější, pokožka je ohebnější a pevnější. Unikátní formule krému neobsahuje vodu, ta je nahrazena březovou šťávou a bio buňky obnovujícím komplexem Galium7, který je tvořen extraktem ze svízelu syřišťového (lotyšky zvaného Mádara) a dalšími aktivními severskými rostlinami.

Péče z lotyšské přírody

Noční krém Mádara je jedním z oblíbených produktů této lotyšské značky, která je velice populární u celé řady žen, ale i mužů. Krém obsahuje kvalitní přírodní výtažky, které pocházejí z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody. Jeho složení je dokonale vyvážené a tvořené tak, aby vyhovovalo širokému spektru různých typů pleti, včetně pleti citlivé.

Řada Time Miracle

Řada kosmetiky proti vráskám Time Miracle značky Mádara byla vyvinuta po tříletém výzkumu ve spolupráci s dermatologickou klinikou a laboratoří na Lotyšské univerzitě. Produkty této řady mají koncentrované složení, neobsahují silikony, ale stále dokonale vyhlazují pleť. Struktura a složení produktů je postavena na malých molekulách frakcí bylinných olejů a biopolymerů, které se okamžitě vstřebávají a vyhlazují pleť. Účinnost produktů byla ověřena testováním in vivo a in vitro.

Řada Time Miracle se skládá z produktů, které jsou určeny pro ženy starší třiceti let a účinně chrání pleť. Předchází jejímu předčasnému stárnutí, snižují už vzniklé známky ochabování i stárnutí pleti a již vzniklé vrásky jsou po čase méně patrné.

Pečující ingredience

Základem nočního krému jsou kvalitní přírodní ingredience, které pokožce zajistí potřebnou výživu, hydrataci a dokonalou péči. Krém je bohatý na březovou šťávu, která pokožku krásně zjemní a postará se o pořádnou dávku hydratace, zatímco kombinace extraktů ze severských bylinek a jojobového oleje pokožku zpevní, vyživí, zvýší její odolnost a učiní ji nejen na pohled mladší a rozjasněnou.

Zpomalení stárnutí pleti

Noční krém díky svému jedinečnému složení dokáže stimulovat produkci kolagenu v pokožce a tím zajistit její pevnost a elasticitu. Navíc chrání pleť před negativními vnějšími vlivy i působením volných radikálů a tím i proti předčasnému stárnutí a vzniku vrásek. Pleť se při pravidelném používání krému v noci dokonale zregeneruje, vrásky jsou méně patrné a pokožka je mnohem pružnější.

Použití: Naneste večer na očištěnou pleť.

Tip: Základem správné protistárnoucí péče o pleť je důkladná hydratace. Proto tento krém kombinujte s některým z hydratačních krémů Mádara podle typu své pleti. Nebo vyzkoušejte intenzivní pleťové sérum Time Miracle, které hydratuje a účinně vyhlazuje pleť.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Ostatní kategorie: Pleťové krémy

Produktové řady: Mádara Time Miracle

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Březová šťáva: nápoj bohů

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Obličejová gymnastika

Péče o pleť v jistém věku

Předsevzetí v rámci přírodní kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Mádara Time Miracle

Nenašli jste to pravé? Co tohle?