Logona Noční krém, Age Protection 30 ml

Logona Noční krém, Age Protection 30 ml

Logona Noční krém, Age Protection 30 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém Age Protection podporuje přirozené regenerační procesy pleti. Účinná kombinace pěstících olejů spolu s výtažky z myrhy, rakytníku a dalšími účinnými látkami navrací pokožce mladistvý vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém Age Protection Logona podporuje přirozené noční pleťové regenerační procesy. Účinná kombinace pěstících olejů spolu s výtažky z myrhy, rakytníku a dalšími účinnými látkami poskytuje náročné pleti potřebnou péči a navrací jí zdravý a mladistvý vzhled.

Pěstící složení se vzácným arganovým a jojobovým olejem spolu s bambuckým máslem a šťávou z Aloe vera dodávají pleti nezbytnou hydrataci a výživu. Arganový olej díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a antioxidačních vitaminů podporuje regeneraci a pomáhá stírat drobné linky, vrásky a další známky stárnutí.

Přírodní kofein obnovuje pevnost a pružnost pokožky. Zároveň ji mírně prokrvuje, a zlepšuje tak její přirozený barevný odstín. Extrakt z rakytníku je doslova nadopovaný regeneračními vitaminy a minerály. Aktivuje buněčnou látkovou výměnu a potlačuje vznik vrásek a ztrátu elasticity. Ráno, po použití krému je pleť krásně odpočatá, rozjasněná a svěží.

Použití: Malé množství jemně vmasírujte do očištěné pleti obličeje, krku a dekoltu.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Age Protection

Typ pleti: anti age

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Rakytník: Oranžový poklad

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?