Tautropfen Noční krém růžový 50 ml

Tautropfen Noční krém růžový 50 ml

Značka: Tautropfen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Revitalizuje a hydratuje suchou, citlivou a narušenou pleť. Vyhlazuje jemné vrásky. Dovoluje pleti dýchat a regenerovat v době spánku. Neucpává póry. Doporučuje se při kuperóze a dermatitidě. Zabraňuje předčasnému stárnutí. Harmonizuje přirozené funkce pleti, hydrataci a tvorbu mazu.Složení: Voda, jojobový olej bio, hydrolát z růže damašské bio, rostlinný glycerin, sorbitol (hydratační přísada ros

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Revitalizuje a hydratuje suchou, citlivou a narušenou pleť. Vyhlazuje jemné vrásky. Dovoluje pleti dýchat a regenerovat v době spánku. Neucpává póry. Doporučuje se při kuperóze a dermatitidě. Zabraňuje předčasnému stárnutí. Harmonizuje přirozené funkce pleti, hydrataci a tvorbu mazu.

Složení: Voda, jojobový olej bio, hydrolát z růže damašské bio, rostlinný glycerin, sorbitol (hydratační přísada rostlinného původu), decyl oleate (rostlinný emulgátor), olej ze sladkých mandlí bio, včelí vosk demeter, polygylceryl-3 polyricinoleate (emulgátor na bázi rostlinného glycerinu a ricinového oleje), alkohol bio, máslo cupuacu (kakaové máslo), šípkový olej bio, magnesium sulfate (přírodní minerální stabilizátor emulzí), oxid zinečnatý, kyselina citrónová, šťáva z aloe vera bio, kyselina mléčná, extrakt z růže damašské bio, lecitin, směs esenciálních olejů bio/demeter.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Tautropfen Orient

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Tautropfen Naturkosmetik GmbH, Rosenweg 1 , 75365, Calw , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?