Logona Noční krém vilín 40 ml

Logona Noční krém vilín 40 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém s vilínem je určený pro regeneraci smíšené pleti během spánku. Podporuje také hydrataci a vyživuje. Účinné rostlinné látky a vzácné oleje zjemňují a zanechávají pleť hebkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém s vilínem od Logona je určený pro regeneraci smíšené pleti během spánku. Podporuje také hydrataci a vyživuje. Účinné rostlinné látky a vzácné oleje zjemňují a zanechávají pleť hebkou.

Krém obsahuje výtažky z vinných jadérek a pšeničných klíčků. A další účinné látky z vilínu a slézu. Mandlový olej společně s dalšími rostlinnými oleji vyrovnává přirozeně poměr vlhkosti a mazu v pokožce a podporuje přirozenou regeneraci pleti. Vysoký obsah jojobového oleje přispívá k normalizaci smíšené pleti. Suchá místa regeneruje a promašťuje, zatímco mastné oblasti pleti zmatňuje a redukuje produkci kožního mazu.

Noční krém optimálně podporuje regeneraci pleti během spánku. Ráno je pokožka jemná, vyživená a regenerovaná. Pravidelná noční péče přispívá ke kráse pleti. Krém obsahuje silné antioxidanty z vinných jadérek, které chrání pokožku proti volným radikálům a předchází jejímu předčasnému stárnutí.

Použití: Malé množství krému aplikujte jemně každý večer na čistou a suchou pleť obličeje, krku a dekoltu.

Tip: Vyzkoušejte i denní péči s vilínem od značky Logona.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Face Care

Typ pleti: problematická pleť a akné, smíšená pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?