DXN Noni šťáva, Morinzhi 285 ml

DXN Noni šťáva, Morinzhi 285 ml

DXN Noni šťáva, Morinzhi 285 ml

Značka: DXN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šťáva z plodů noni komplexně podporuje správnou činnost našeho organismu. Posiluje tělo před stresem i civilizačními chorobami, harmonizuje nervový i hormonální systém a tělo detoxikuje.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šťáva z plodů noni DXN komplexně podporuje správnou činnost našeho organismu. Posiluje tělo před stresem i civilizačními chorobami, harmonizuje nervový i hormonální systém a tělo detoxikuje. Zlepšuje paměť a koncentraci, posiluje výkonnost těla. Noni šťáva je doplněna ovocnou šťávu, která dodává nápoji příjemnou chuť.

Šťáva z exotických plodů noni je doslova plná vitaminů, minerálních látek, aminokyselin a enzymů. Kromě toho v plodech najdeme vzácné látky dacanthal, stigmasteryl a proxeronin, které podporují regeneraci organismu zevnitř. Díky tomuto bohatému složení je noni vlastně takovým univerzálním lékem na většinu civilizačních chorob, problémů i oslabenou imunitu. Studie ukazují, že noni urychluje léčbu virových infekcí, harmonizuje hormonální systém a působí pozitivně i na psychickou vyrovnanost.

Noni uklidňuje rozbouřené zažívání, zlepšuje zdravou chuť k jídlu a mírní nechutenství. Pomáhá léčit žaludeční vředy a podporuje jejich hojení. Snižuje hladinu špatného cholesterolu v krvi a harmonizuje i vysoký krevní cukr. Noni je vhodné i při diabetes. Podporuje odolnost a sílu imunitního systému a zlepšuje adaptabilitu těla na nové prostředí. Noni dřeň je vhodná pro všechny, kdo se cítí unavení a bez energie, bez nálady a jsou často nemocní.

Dávkování: Užívejte 1-2x denně 25 mililitrů šťávy s 200 mililitry vody.

Upozornění: Před použitím protřepte. Šťáva není vhodná pro děti do 3 let věku, těhotné a kojící ženy.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: DXN Industries Sdn. Bhd. , , Malajsie

Z blogu3

Jak posílit imunitu?

Jarní únava

Noni - superpotravina pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: