Nobilis Tilia Ochranná pomáda na rty, tyčinka 6 ml

Nobilis Tilia Ochranná pomáda na rty, tyčinka 6 ml

Nobilis Tilia Ochranná pomáda na rty, tyčinka 6 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranná pomáda na rty intenzivně pečuje o namáhanou jemnou pokožku, bohatě ji vyživuje, zjemňuje a chrání před poškozením. Esenciální oleje chrání před vznikem drobných zánětů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranná pomáda na rty Nobilis Tilia intenzivně pečuje o namáhanou jemnou pokožku, bohatě ji vyživuje, zjemňuje a zároveň chrání před poškozením i vznikem drobných zánětů. Množství pečujících olejů, másel a esenciálních olejů jemné rty skvěle vyživuje, zjemňuje a zároveň hojí.

Ochranná pomáda obsahuje vysoký podíl jojobového, kokosového a ricinového oleje. Ty jsou bohaté na množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin, které pečují o zdraví a jemnost rtů. Navíc kokosový olej obsahuje antibakteriální kyseliny, které aktivně napomáhají regeneraci drobných prasklinek i zánětů, jako jsou například opary.

O zdraví rtů nepečují jenom rostlinné, ale také esenciální oleje. Olej z levandule, Tea Tree a meduňky působí antibakteriálně a léčivě, hojí drobné prasklinky, opary i jiná poškození a zanechávají rty zdravé. Kombinace pečujících a léčivých rostlinných látek účinně pečuje o jemnou pokožku rtů, aktivně ji regeneruje a zároveň chrání před opětovným poškozením.

Péče o vaše rty

Pečující a ochranný balzám na rty Nobilis Tilia se neztratí v žádné kabelce ani kosmetické taštičce. Právě pokožka rtů je jednou z nejtenčích v lidském těle, proto je mnohem více náchylná na působení vnějších vlivů, snadno u ní dochází k podráždění či vysušení. Balzám na rty Nobilis Tilia vaše rty ochrání a vyživuje je díky složení z přírodních ingrediencí a pečujících olejů.

Přírodní složení

Balzám na rty tak vaše rty udrží po celý den hedvábně jemné, bez rozpraskání či suchých šupinek a navíc je ochrání před působením vnějších vlivů. Je vhodný i do náročných podmínek, například na dovolenou či na hory. Díky přírodnímu složení pokožku rtů nedráždí ani nezatěžuje a nehrozí, že se vám dostanou do těla zbytečné syntetické látky. 

Šetrná a bohatá péče

Základem této ochranné tyčinky na rty je jojobový olej, který je pro pokožku vůbec nejpřirozenější a vyživuje ji bez zatížení. Jojobový olej obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, jež pokožku zvláčňují a zanechávají ji pružnou. Bambucké máslo pak rovněž vyhlazuje pokožku rtů a podporuje její přirozenou regeneraci.

Jemné a vyživené rty

Balzám na rty pak obsahuje také včelí vosk a další rostlinné vosky, které dokáží na rtech vytvořit ochrannou lipidovou vrstvu, která brání vysušení. Ricinový olej pak podporuje prokrvení pokožky, urychluje její regeneraci a hojení, zatímco kokosový olej  a esenciální olej z levandule díky svým antibakteriálním vlastnostem chrání proti zánětu a podráždění. 

Použití: Malé množství balzámu aplikujte na rty a lehce rozetřete. Používejte kdykoliv během dne podle potřeby.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?