Argital Ochranný dynamizovaný olej s arnikou 125 ml

Argital Ochranný dynamizovaný olej s arnikou 125 ml

Značka: Argital
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dynamizovaný tělový arnikový olej poskytuje jedinečnou ochranu a výživu pokožku celého těla. Uvolňuje bolavé svaly i zatuhlé klouby a podporuje regeneraci poškozené tkáně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dynamizovaný tělový arnikový olej Argital poskytuje jedinečnou ochranu a výživu pokožce celého těla. Kombinace mandlového oleje s výtažky z arniky má hojivé a zklidňující účinky na pokožku, svaly i klouby. Dynamizovaný olej je vyroben speciálním způsobem zpracování, při kterém se umocňují blahodárné účinky olejů, a vzniká tak pečující olej s maximálními pozitivními účinky.

Dynamizovaný tělový olej poskytuje úlevu při bolestech svalů a kloubů, pomáhá hojit drobná poranění a chrání tkáň před vznikem zánětů. Spojení mandlového oleje s výtažky z arniky pokožku celého těla skvěle zklidňuje, zjemňuje a vyživuje, současně ji chrání před výskytem drobných zánětů a hojí zranění.

Olej snadno pronikne do hlubších vrstev pokožky, kde léčí, ulevuje od bolesti namožených svalů, působí protizánětlivě a zlepšuje hybnost kloubů. Dynamizovaný olej je tak skvělým pomocníkem po sportovním výkonu, při zvýšené fyzické zátěži i po lékařském zákroku. Uvolňuje bolavé svaly i zatuhlé klouby a podporuje regeneraci poškozené tkáně.

Regenerace pro vaši pokožku

Dynamizovaný tělový olej Argital s arnikou pečuje o pokožku celého těla od hlavy k patě a dodává kůži vše, co potřebuje. Tento jedinečný tělový olej s přírodními výtažky podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, urychluje hojení a navíc díky rostlinným extraktům pečuje rovněž o podkožní tkáně. Zanechává pokožku vyživenou, dokonale hebkou a zdravě vypadající.

Na bolavé svaly i klouby

Dynamizovaný arnikový olej je tvořen ze základu z mandlového oleje, který je velice jemný a výborně jej snáší i velmi citlivá pokožka. Mandlový olej podporuje hojení a obnovu pokožky a navíc má zklidňující účinky. Výtažek z arniky pak příznivě působí na celý pohybový aparát. Ulevuje od bolestí namoženého svalstva, zlepšuje hybnost zatuhlých kloubů a mírně prohřívá. Přijde vám vhod po náročné fyzické aktivitě, sportu nebo při onemocněních pohybového aparátu, jako je artróza nebo revmatismus.

Síla přírody 

Tělový olej s arnikou navíc urychluje hojení drobných poranění a působí protizánětlivě. Díky levandulovému oleji zároveň zklidňuje a celkově posiluje pokožku. Dynamizovaný tělový olej je vyráběn speciální technologií, kdy je snahou uvolnit maximální účinnou sílu obsažených složek a zvýšit tak jejich efekt. Procesem dynamizace tak vzniká nejúčinnější forma oleje, který spojuje blahodárné vlastnosti rostlinných olejů spolu s cennými přírodními výtažky z bylin.

Použití: Malé množství tělového oleje aplikujte na vlhkou postiženou pokožku nejlépe ihned po koupeli. Jemnou krouživou masáží vmasírujte do pokožky.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Užití: vnější

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

5 přírodních látek, které vám prodlouží opálení

Arnika

Masážní oleje

Přírodní péče o poporodní poranění

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?