Nobilis Tilia Pleťové odličovací mléko 100 ml

Nobilis Tilia Pleťové odličovací mléko 100 ml

Nobilis Tilia Pleťové odličovací mléko 100 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odličovací pleťové mléko dokonale odstraňuje make-up z obličeje i z očního okolí. Díky obsaženému ricinovému, mandlovému a pupalkovému oleji je pleť po odlíčení krásně vyživená a sametově jemná.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Odličovací pleťové mléko Nobilis Tilia dokonale odstraňuje make-up z obličeje i z očního okolí. Díky obsaženému ricinovému, mandlovému a pupalkovému oleji je pleť po odlíčení krásně vyživená a sametově jemná. Mléko je dále obohaceno o vitaminy E a A, které významně přispívají k regeneraci pokožky a očního okolí.

Ricinový olej se získává ze semen keře skočce obecného. Je velmi hutný a výživný. Napomáhá urychlovat hojení drobných jizviček a dokáže i vyplnit a vyzmizíkovat jemné vrásky a linky v obličeji a celkově obnovuje regenerační procesy. Je obzvláště vynikající na suchou, citlivou a stárnoucí pleť.

Mandlový olej je velmi ceněn zejména pro výbornou snášenlivost a velkou výživnost. Pomáhá regenerovat velmi suchou pleť se sklonem k praskání a olupování. Urychluje také hojení pokožky spálené sluncem. Pupalkový olej je mimořádně bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro správnou funkci pleti. Zvyšuje její odolnost a předchází vzniku různých zánětů.

Šetrné odlíčení

Odličovací mléko Nobilis Tilia je nezbytnou součástí každodenní péče o pleť. Dokáže odlíčit veškerý make-up a odstranit nahromaděné nečistoty v jednom jednoduchém kroku. Odličovací mléko má velice jemnou konzistenci, skvěle rozpouští veškerý make-up, přebytečný kožní maz a nečistoty a je vhodné pro všechny typy pleti včetně pokožky suché a citlivé. 

Péče a čištění v jednom

Odličovací mléko tak nejen, že pokožku čistí, ale obsahuje množství pečujících ingrediencí, díky kterým pokožku nadměrně nezatěžuje a nezpůsobuje ani její vysušení či podráždění. Odlíčení pleťovým mlékem je tak obzvláště vhodné pro pokožku náchylnou k vysušení a podráždění, neboť je maximálně šetrné, avšak zároveň účinné. Jemný mandlový olej je velice lehký a zároveň má silné vyživující vlastnosti. Díky tomu je toto mléko obzvláště vhodné na suchou pokožku a také pleť citlivou.

Výživa a hydratace

Základ tohoto odličovacího mléka tvoří sojový olej, který pokožku vyživuje a zvláčňuje. Jemný mandlový olej pak má zklidňující účinky, zmírňuje jakékoliv podráždění a zarudnutí pokožky. Zároveň stimuluje regeneraci pokožky a chrání ji. Pupalkový olej rovněž zklidňuje citlivou pleť a zároveň jí dodává výživu a jemnost. Po odlíčení s tímto mlékem bude vaše pokožka dokonale čistá a komfortně hydratovaná. 

Použití: Naneste na pleť přímo nebo pomocí kosmetického tamponu a lehkými pohyby stáhněte make-up.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Irena 31. 1. 2018 15:37

Za mě nejlepší odličovací prostředek jaký jsem kdy měla. Přírodní kosmetika, neštípe, nevysušuje, nedělá pocit pnutí... Žádná přehnaná vůně. Líčidla krásně rozpustí a pleť není potřeba zbytečně třít. I cena je velmi přijatelná.

Bezvadné / Hana 30. 10. 2016 11:12

Zatím nejlepší odličovací mléko, které jsem vyzkoušela. Dekorativní kosmetiku odstraní, neštípe v očích a pleť se po ně nepne. Doporučuji.

Super! / Petra 29. 3. 2018 21:38

Toto odličovací mléko mi bylo doporučeno na prodejně v Praze, když jsem hledala něco na citlivou pleť. Děkuji tímto za radu, protože mléko opravdu pleť nedráždí, je velmi jemné a dobře odličuje. Doporučuji (zejména pokud máte citlivější pleť).

Dokonalý / Sabina 29. 1. 2016 21:40

Tohle odličovací pleťové mléko je skvělé, mrzí mě, že jsem na něj nepřišla už dřív. V očích neštípe, krásně odlíčí makeup a konzistence je perfektní! Doporučuju

5/5 / Zuzana 21. 7. 2018 14:24

Súhlasím s predošlými hodnoteniami, odličovacie mlieko je bezchybné. V očiach vôbec neštípe a odlíči všetky líčidlá na prvýkrát (nepoužívam vodeodolné líčidlá). Nič lepšie na odlíčenie som doteraz nevyskúšala.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?