Natracare Odličovací ubrousky 20 ks

Natracare Odličovací ubrousky 20 ks

Značka: Natracare
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odličovací ubrousky pro citlivou pleť jsou určeny pro šetrné a efektivní odličování a čištění pleti, včetně odstranění voděodolné řasenky. Jsou vyrobeny z biologicky odbouratelné bavlny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Odličovací ubrousky Natracare pro citlivou pleť jsou vyrobeny z certifikované bavlny, která má přirozenou absorpční schopnost. Obsahují kvalitní rostlinné oleje, vyživující a zabraňující vysušování pleti. Zanechají vaši pleť nejen čistou, ale i vláčnou a krásně osvěženou.

Všechny oleje - řepkový, meruňkový, mandlový, slunečnicový - mají výborné regenerační a zklidňující účinky, navíc obsahují i šťávu z Aloe vera, jejíž hydratační a vyživující vlastnosti jsou jedinečné. Jsou napuštěny vonnými esenciálními oleji v podobě levandule, bergamotu a citrusových éterických olejů, jako je pomeranč, mandarinka, citron, neroli. Díky nim bude odličování příjemným, pečujícím a krásně provoněným zážitkem.

Neobsahují alkohol, parabeny, dioxiny, chlór ani jiné další chemické a syntetické látky, díky tomu jsou vhodné i pro citlivou pleť se sklonem k podráždění. Ubrousky jsou plně rozložitelné a dají se kompostovat.

Jsou dermatologicky a oftalmologicky testovány. Výrobek je z 99,5 % celkového objemu přírodní, z 20 % BIO.

Upozornění: Otevřený balíček spotřebujte do tří měsíců od otevření.

Natracare je již od roku 1989 značkou kvalitních dámských hygienických pomůcek, které jsou vyrobené z certifikované 100% bio bavlny. Neobsahují syntetické parfemace ani barviva, nejsou běleny chlórem a neobsahují plasty.

Výrobce: Natracare Bodywise (UK) Ltd. Unit G, 7A4 Business Centre Victoria Road , BS11 9DB, Bristol, Velká Británie

Z blogu1

Nejčastější chyby při odličování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?