Nobilis Tilia Obličejový olej Karotenový s aloe vera 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej Karotenový s aloe vera 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej Karotenový s aloe vera 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační olej Carotino s Aloe vera je vhodný pro problematickou a smíšenou pleť, kterou hydratuje, vyživuje a regeneruje. To vše bez zbytečného ucpávání pórů a zatěžování pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Luxusní pleťový pečující olej kombinuje účinky jojobového oleje a dalších bioaktivních látek. Regenerační olej Carotino s Aloe vera je vhodný pro problematickou a smíšenou pleť, kterou hydratuje, vyživuje a regeneruje. To vše bez zbytečného ucpávání pórů a zatěžování pokožky. Kombinace esenciálních olejů a kvalitního jojobového oleje udržují pleť jemnou, pružnou a vláčnou.

Esenciální olej z levandule je velmi vhodný pro problematickou pokožku, působí proti akné a podporuje hojení. Aloe vera hydratuje a regeneruje, zatímco éterický olej z karotky má výrazný vliv na zjemnění a regeneraci pokožky obličeje.

Jojobový olej je jeden z nejvhodnějších olejů pro péči o pleť. Má totiž schopnost normalizace pleti. Mastnou pleť zmatňuje a redukuje produkci kožního mazu. Suchou pleť naopak promašťuje, zabraňuje jejímu dalšímu vysychání a hloubkově hydratuje. Je vhodný pro aknózní a problematickou pleť, velmi účinně zklidní i pleť citlivou a reaktivní. 

Dopřejte si luxusní péči

Jojobový olej Carotino od Nobilis Tilia je optimální péči pro pokožku problematickou, smíšenou i mastnou. I problematická pleť si může dopřát olejovou péči. Při nanášení na lehce vlhkou pokožku se totiž olej okamžitě vstřebává a nezanechává za sebou mastný či ulepený pocit. Olej Carotino pokožku nezatěžuje, nezpůsobuje ucpávání pórů a navrací pleti sjednocený rozzářený vzhled. 

Zjemnění a regenerace

Díky skvalanu a jemnému mandlovému oleji dodává tento pečující olejíček pleti dostatek vláhy, aniž by ji zatěžoval. Mandlový olej spolu s olejem růžovým stimulují regeneraci pleti, urychlují hojení nedokonalostí a dodávají pokožce svěží vzhled. Výtažek z aloe zklidňuje, podporuje hojení a osvěžuje. Karotkový olej pak poskytuje pokožce dostatek vitaminů a antioxidantů, které pokožku chrání a navíc zpomalují její stárnutí. 

Optimální hydratace díky jojobovému oleji

Základ tohoto pleťového oleje pak tvoří jojobový olej. Jojobový olej je jedním z nejlepších pečujících olejů, protože pomáhá balancovat přirozený kožní maz a optimalizuje jeho produkci. Svým složením je téměř totožný s kožním mazem, díky tomu velmi snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje regeneraci a hojení, zvyšuje elasticitu a vyživuje. Zvyšuje obranyschopnost pokožky, posiluje ji a přispívá k její přirozené kráse.

Použití: Nanášejte na odlíčený a čistý obličej. Před aplikací pleť lehce navlhčete, olej se tak lépe vstřebá a hloubkově hydratuje tím, jak uzavírá vláhu v pleti. Několik kapek oleje naneseme na vlhkou pokožku a šetrně rozetřeme. Používejte ráno a/nebo večer.

Tip: Regenerační olej Nobilis Tilia je prodáván ve skleněné lahvičce z tmavého skla. To zabraňuje oxidaci účinných látek a olej vydrží déle čerstvý. Praktické kapátko usnadňuje nanášení.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jojobový olej aneb pomoc pro pokožku i vlasy

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?