Nobilis Tilia Obličejový olej Monet 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej Monet 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej Monet 20 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
346
325
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Stejně jako jsou Monetovy obrazy naplněné světlem, tak i regenerační olej s jeho jménem projasní vaši pleť, dodá jí hebkost a povýší zdánlivý dojem na skutečný zážitek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Luxusní obličejový olej Monet s výjimečným aroma neroli a jasmínu je smyslovým prožitkem, který se impresionističtí malíři snažili přenést na plátno pomocí zářivých barev a světelných odrazů. Stejně jako jsou Monetovy obrazy naplněné světlem, tak i regenerační olej s jeho jménem projasní vaši pleť, dodá jí hebkost a povýší zdánlivý dojem na skutečný zážitek.

Důmyslná vůně oleje vytváří prostor pro vaši představivost a má povznášející a zároveň zklidňující účinky. Je světlem ve stresových životních obdobích, působí antidepresivně a dodává psychickou oporu. Kombinace esenciálních olejů a kvalitního jojobového oleje udržují pleť jemnou, pružnou a vláčnou.

Jojobový olej je jeden z nejvhodnějších olejů pro péči o pleť. Má totiž schopnost tzv. normalizace pleti. Mastnou pleť zmatňuje a redukuje produkci kožního mazu. Suchou pleť naopak promašťuje, zabraňuje jejímu dalšímu vysychání a hloubkově hydratuje. Je vhodný pro aknózní a problematickou pleť, velmi účinně zklidní i pleť citlivou a reaktivní. Svým složením je téměř totožný s kožním mazem, díky tomu velmi snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje regeneraci a hojení, zvyšuje elasticitu a vyživuje. Zvyšuje obranyschopnost pokožky, posiluje ji a přispívá k její přirozené kráse.

Tvář jako umělecké dílo

Jojobový olej s kouzelným názvem Monet od Nobilis Tilia dodává vaší pokožce krásu a přirozenou záři. Díky luxusní a vyvážené kompozici přírodních olejů dodává pokožce vše, co potřebuje a navrací jí sjednoceny rozzářený vzhled. Pleťový olej Monet rozjasňuje pokožku a při dlouhodobém používání revitalizuje a regeneruje. Olejíček zároveň pleť nezatěžuje a neucpává její póry, je proto vhodný pro všechny typy pleti.

Zářivá a revitalizovaná pleť

Kromě oleje jojobového najdete v tomto pleťovém oleji také další cenné složky. Mandlový olej spolu s olejem šípkovým stimuluje regeneraci pleti, urychluje hojení nedokonalostí a dodává pokožce svěží vzhled. Olej z růže šípkové pak pokožku celkově revitalizuje, sjednocuje její vzhled a působí proti jejímu stárnutí. Esence z hořkého pomeranče a jasmínu pak dodává oleji omamnou vůni, která působí regeneračními účinky rovněž na vaši psychiku.

Cenný jojobový olej

Základ tohoto pleťového oleje pak tvoří jojobový olej. Jojobový olej je jedním z nejlepších pečujících olejů, protože pomáhá balancovat přirozený kožní maz a optimalizuje jeho produkci. Svým složením je téměř totožný s kožním mazem, díky tomu velmi snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje regeneraci a hojení, zvyšuje elasticitu a vyživuje. Zvyšuje obranyschopnost pokožky, posiluje ji a přispívá k její přirozené kráse.

Použití: Nanášejte na odlíčený a čistý obličej. Před aplikací pleť lehce navlhčete, olej se tak lépe vstřebá a hloubkově hydratuje tím, jak uzavírá vláhu v pleti. Několik kapek oleje naneseme na vlhkou pokožku a šetrně rozetřeme. Používejte ráno a/nebo večer.

Tip: Regenerační olej Nobilis Tilia je prodáván ve skleněné lahvičce z tmavého skla. To zabraňuje oxidaci účinných látek a olej vydrží déle čerstvý. Praktické kapátko usnadňuje nanášení.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jojobový olej aneb pomoc pro pokožku i vlasy

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Paráda / Heluš 7. 3. 2016 21:14

Používám na den a je to jeden z nejlepších olejů co jsem kdy na pleť vyzkoušela, stejně jak jsem již psala u oleje Da Vinci. Pleť je po použití opět zářivá, vláčná, jemná, příjemná na dotek, nemusím se bát akné, neboť jej nezpůsobuje. Používám na vlhkou pleť a je super. Opět koupím znovu a znovu....

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?