Saloos Olej z kukuřičných klíčků 50 ml

Saloos Olej z kukuřičných klíčků 50 ml

Saloos Olej z kukuřičných klíčků 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej z kukuřičných klíčků regeneruje a podporuje hojení pokožky. Změkčuje kůži, eliminuje tvorbu prasklinek a chrání mastnější či problematickou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej z kukuřičných klíčků od Saloos regeneruje a podporuje hojení pokožky. Díky protizánětlivým a ošetřujícím účinkům je skvělý pro ošetření problematické pleti i mastnějších typů pokožky, které čistí a brání ucpávání pórů.

Kukuřičný olej je bohatý na kyselinu linolovou a má vysoký obsah nenasycených tuků. Při kosmetickém použití má kukuřičný olej výrazně regenerační a hojivé účinky, změkčuje kůži, omezuje tvorbu prasklin, skvěle ošetřuje a chrání mastnější, zanícenou a aknózní pleť.

Díky protizánětlivým účinkům a obsahu koenzymu Q10 je kukuřičný olej vhodný pro ošetření dásní a zubů. Regeneruje a hojí poškozenou sliznici a mírní záněty.

Pro krásnou a zdravou pokožku

Olej z kukuřičných klíčků Saloos je skvělý k péči o všechny typy pokožky a můžete jej používat na celé tělo doslova od hlavy k patě. Tohoto oleje se nemusíte obávat ani v případě, že máte mastnější typ pleti, nijak ji totiž nezatíží ani nepodporuje nadměrnou tvorbu kožního mazu. Při nanesení na lehce vlhkou pokožku se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak.

Intenzivní regenerace

Olej z kukuřičných klíčků není příliš známý, ale příjemně vás překvapí svými účinky. Je proslulý svými regeneračními schopnostmi, proto se tradičně používá na pokožku podrážděnou, namáhanou vnějšími vlivy či například popálenou. Olej z kukuřičných klíčků stimuluje vlastní regenerační schopnost pokožky, díky čemuž podporuje hojení a zanechává pokožku pružnou a vláčnou.

Péče o problematickou pleť

Oleje z kukuřičných klíčků se nemusí obávat žádný typ pokožky, je vhodný jak pro pleť sušší a namáhanou, tak problematickou. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, proto podporuje tvorbu ochranné kožní bariéry, a tím i dlouhodobě zlepšuje pružnost a odolnost pokožky. Vitamin E je zase mocným antioxidantem a chrání buňky pokožky před poškozením oxidativním stresem.

Pěstěná pokožka

V oleji nenajdete žádné přidané konzervanty ani umělou parfemaci, jedná se o čistě přírodní prostředek pro péči o pokožku. Je velice dobře snášený, změkčuje kůži a podporuje hojení drobných prasklinek či oděrek. Můžete jej používat samostatně nebo jej smíchat s některým jiným rostlinným olejem podle aktuálních potřeb. Olej je vhodný také na ošetření sliznic, zejména pak dásní a sliznice dutiny ústní.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku a lehce rozetřete.

Skladování: Skladujte v suchu. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Tip: Využijte regeneračních účinků oleje z kukuřičných klíčků při péči o vlasy. Malé množství oleje použijte jako kondicionér pro konečky vlasů. Zvyšuje kvalitu a lesk vlasů, působí i proti jejich vypadávání.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?