Biopurus Olej z okurkových semen bio 100 ml

Biopurus Olej z okurkových semen bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio olej z okurkových semen je bohatý na kyselinu linolovou, přírozené zvlhčovadlo, hojně využívané ve vlasové i pleťové kosmetice. Okurkový olej má jemnou svěží vůni, rychle se vstřebává a pokožku výrazně hydratuje a zvyšuje její pružnost. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, obzvláště pro pokožku podrážděnou. suchou, trpící ekzémy, akné a striemi. TIP: Z okurkového oleje

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio olej z okurkových semen je bohatý na kyselinu linolovou, přírozené zvlhčovadlo, hojně využívané ve vlasové i pleťové kosmetice. Okurkový olej má jemnou svěží vůni, rychle se vstřebává a pokožku výrazně hydratuje a zvyšuje její pružnost. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, obzvláště pro pokožku podrážděnou. suchou, trpící ekzémy, akné a striemi.

TIP: Z okurkového oleje si můžete připravit zábal na suché vlasy. Pár kapek oleje vetřete do délek vlasů a nechte působit alespoň 30 minut. Vlasy poté umyjte a upravte obvyklým způsobem.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: