Saloos Olivový olej 50 ml

Saloos Olivový olej 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olivový olej lisovaný za studena je vhodný pro regeneraci suché namáhané pokožky. Podporuje hojení a je vhodný i pro malé děti. Lze ho použít také k péči o vlasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olivový olej od Saloos je kvalitním rostlinným olejem lisovaným za studena. Podporuje regeneraci suché namáhané pokožky, intenzivně pečuje o poškozenou pleť.

Olivový olej je velmi vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Podporuje hojení a regeneraci pleti. Doporučuje se i k péči o velmi jemnou pokožku dětí a batolat.

Olivový olej je jednou z nejčastějších součástí pečujících krémů právě pro své výborné regenerační a hydratační vlastnosti. Je vhodný do vlasových zábalů a balzámů. Zjemňuje vlasy a dodává jim lesk.

Tajemství olivového oleje

Olivový olej jistě dobře znáte ze svojí kuchyně, ale víte, že je to takové výborný pečující prostředek na tělo i vlasy? Olivový olej nemusíte užívat jen vnitřně, všechny jeho pečující benefity si může vychutnat také vaše pokožka a lze jej použít také na vlasy i na obličej. Olivový olej je totiž skvělý pro všechny typy pokožky, rychle se vstřebává a nezatěžuje. Ocení jej zejména pokožka suchá a namáhaná, protože podporuje hojení a regeneraci.

Intenzivní péče

Olivový olej Saloos neobsahuje žádné syntetické příměsi, jedná se o čistý olej vylisovaný z oliv, a to za velmi šetrných podmínek lisováním za studena, díky čemuž si olej ponechává maximální obsah účinných látek a vysokou úroveň kvality. Můžete jej používat samostatně na celé tělo doslova od hlavy k patě nebo jej přimíchat do svých oblíbených pečujících krémů či mlék. Lze jej také doladit variací esenciálních olejů podle aktuální nálady.

Pro hebkou a pružnou pokožku

Olivový olej je skutečně výjimečný a jedná s o jeden z nejpoužívanějších olejů právě v oblasti Středomoří, kde olivy rostou. Obsahuje vysoké množství mono-nenasycených mastných kyselin, díky čemuž obnovuje ochrannou bariéru pokožky a navrací jí její přirozenou vláčnost a pružnost. Díky obsahu vitaminu E pak chrání proti působení volných radikálů, a tím i zpomaluje stárnutí pleti. Při použití na vlasy dodává vlasům zdravý lesk a ihned je uhladí a usnadní jejich úpravu.

Použití: Vmasírujte do pokožky. Olivový olej můžete použít při masážích, při péči o pokožku celého těla, i jako šetrný odličovač, nebo při péči o vlasy.

Skladování: Skladujte v chladu.

Tip: Dopřejte si výživný regenerační olejový zábal. Do vlasů aplikujte větší množství oleje, zaměřte se především na délky a konečky. Důkladně olej vmasírujte a poté vlasy zamotejte a zabalte do ručníku. Nechte působit. Čím déle necháte olej na vlasem, tím lepší budou jeho regenerační účinky. Poté důkladně smyjte vodou a šamponem.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Oleje na vlasy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

DIY regenerační vlasové masky

Kosmetika ve starém Řecku

Léčení ve starém Řecku

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Olivy a olivový olej, největší dar pro lidstvo

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Salát s granátovým jablíčkem

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?