Laboratoires Vitarmonyl Omega-3

Laboratoires Vitarmonyl Omega-3

Zboží je trvale vyřazeno.

Omega-3 nenasycené mastné kyseliny si náš organismus neumí vytvořit sám, proto musí být pravidelně dodávány organismu buď ve stravě anebo ve formě potravních doplňků. Jejich význam pro organismus je velmi široký. Omega-3 vedle potenciálního vlivu na duševní vývoj, nervovou soustavu a obranyschopnost organismu, přispívají k prevenci srdečně-cévních onemocnění a podle některých studií mohou mít příz

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Omega-3 nenasycené mastné kyseliny si náš organismus neumí vytvořit sám, proto musí být pravidelně dodávány organismu buď ve stravě anebo ve formě potravních doplňků. Jejich význam pro organismus je velmi široký. Omega-3 vedle potenciálního vlivu na duševní vývoj, nervovou soustavu a obranyschopnost organismu, přispívají k prevenci srdečně-cévních onemocnění a podle některých studií mohou mít příznivý vliv v prevenci Alzheimerovy choroby. Objevují se informace, že děti, jejichž maminky v těhotenství mají ve stravě dostatek omega-3 nenasycených mastných kyselin, se snadněji učí mluvit a mívají větší slovní zásobu. U těchto dětí se také hovoří o větší ostrosti vidění, která souvisí s prostorovou orientací nebo schopností uchopovat předměty. V průběhu těhotenství čerpá plod omega-3 nenasycené mastné kyseliny z placenty, po narození dítěte je nejdůležitějším příjmem omega-3 mateřské mléko.

certifikáty:
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: kapsle
barva: žlutá
balení: skleněný obal, papírový přebal

použití: Užívejte 2 kapsle denně.
- prevence vzniku srdečně-cévních onemocnění
- pozitivní vliv na duševní vývoj plodu, dětí i dospělých
-pozitivní vliv nervovou soustavu
- pozitivní vliv na obranyschopnost organismu
složení: rybí tuk bohatý na mastné kyseliny omega-3, kapsle (hydrolyzované rybí proteiny, stabilizátor: glycerol), vitamín E
2 kapsle obsahují 400 mg mastných kyselin omega-3 (z toho 218 mg EPA a 145 mg DHA) a 10 mg vitamínu E


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Laboratoře Vitarmonyl byly založeny roku 1994 se sídlem ve měste Montaigu nacházejícím se v malebném kraji Vendée. Již od počátku si kladou hlavní závazek: zpřístupnit co největší počet svých potravních doplňků té nejvyšší kvality na co největší ploše. Samozřejmostí je dát přednost přírodním účinným látkám, jež projdou nejpřísnějším výběrem. Výroba i kontrola probíhá pod farmaceutickým dohledem. Cílem je zjistit ten nejlepší poměr mezi kvalitou, cenou a délkou užívání. Laboratoře Vitarmonyl jsou pobočkou skupiny Ponroy Santé, představující průkopníka a vedoucího činitele výroby potravních doplňků ve Francii.

kontakt na výrobce:
Laboratoires Vitarmonyl
Parc d'Activité Sud Loire
BP1212
85612 Montaigu Cedex
France
www.vitarmonyl.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: