Energy Omegavet 30 ml

Energy Omegavet 30 ml

Energy Omegavet 30 ml

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kapky s obsahem unikátního rybího oleje jsou zdrojem řady nenasycených mastných kyselin a vitaminů. Napomáhají správné činnosti imunity.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kapky Omegavet od EnergyVet jsou doplňkem obsahujícím unikátní rybí olej, který má vyvážený poměr účinných látek. Tento olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy A, E a D. Kapky napomáhají posilovat imunitu zvířátka. Podporují také správný stav kostí, zubů, pokožky, srsti a očí.

Kapky z oleje mořské ryby engraulis japonicus jsou přirozeným zdrojem nenasycených mastných kyselin a vitaminů A, E a D. Díky přirozeně nižšímu obsahu vitaminů A a D nehrozí předávkování. Rybí olej přispívá ke správnému stavu buněk, nervů či hormonálního systému. Napomáhá pružnosti kůže či lesku srsti. Kapky lze využít při nadváze, ztučnění orgánů či pro posílení kostí a zubů.

Dávkování: Drobným zvířatům do 2 kg podávejte 1-3 kapky 1-3x denně, zvířatům od 2 do 5 kg podávejte 3-5 kapek 1-3x denně a zvířatům nad 50 kg 5 kapek na každých 50 kg hmotnosti 1-3x denně.

Upozornění: Nepřekračujte denní dávkování! Po 3 týdnech užívání udělejte týdenní pauzu, poté opět pokračujte v podávání. Během užívání zajistěte dostatečný příjem pitné vody.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: EnergyVet

Zvířata: hlodavci, kočky, koně, plazi, psi

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu3

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?