Nobilis Tilia Omlazující krém bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Omlazující krém bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Exkluzivní bioaktivní krém lehké konzistence s omlazujícím účinkem je určený pro intenzivní péči o všechny typy pleti. Obsah vzácných rostlinných a éterických olejů dodá pleti energii, aktivuje látkovou výměnu a zpomaluje proces stárnutí. Krém obsahuje pěstící oleje, které vyživují a regenerují zralou pleť – zejména jojobový, šípkový, makadamiový a rakytníkový. Kakaové máslo dodává pleti sametový

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Exkluzivní bioaktivní krém lehké konzistence s omlazujícím účinkem je určený pro intenzivní péči o všechny typy pleti. Obsah vzácných rostlinných a éterických olejů dodá pleti energii, aktivuje látkovou výměnu a zpomaluje proces stárnutí. Krém obsahuje pěstící oleje, které vyživují a regenerují zralou pleť – zejména jojobový, šípkový, makadamiový a rakytníkový. Kakaové máslo dodává pleti sametový pocit. Krém se velmi dobře roztírá, lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Má ochranný faktor OF 4, takže poskytuje základní ochranu před UV zářením. Dobře chrání pokožku i v zimních měsících a je vhodným podkladem pod make-up. Díky unikátnímu složení a vysokému obsahu inovativních anti-age složek čistě přírodního původu je dokonalým prostředkem v boji proti předčasnému stárnutí pokožky a výborným pomocníkem pro udržení a obnovu mladistvého vzhledu pleti pro ženy každého věku. Je vhodný i pro náročnou, suchou, dehydratovanou či lehce podrážděnou pleť po slunění. Harmonizuje produkci mazu v pokožce a její optimální hydrataci po celých 24 hodin. Pleť dokonale připravuje na vlivy okolního prostředí. Působí blahodárně na obnovu kolagenových vláken a buněk. Antioxidační látky napomáhají vyplavování odpadních látek a zamezují předčasnému stárnutí a poškození DNA a RNA v buněčných jádrech. Krém je ideální pro denní i noční péči, nejlepších účinků se dosáhne v kombinaci s Bioaktivním obnovujícím sérem Nobilis Tilia.

certifikáty: CPK
vhodné pro: zralou pleť
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: skleněný obal, papírový přebel

použití: Podle potřeby nanášejte malé množství ráno i večer.
složení: voda, BIO jojobový olej, kakaové máslo, BIO šípkový olej, izolant z rostlinných olejů, BIO máslo karité, emulgátor, glycerin, pantenyl triacetát, etylester kyseliny linoleové, mastný alkohol, BIO makadamiový olej, cetylalkohol, sorbitol, konzervant, extrakt z divokého Yamu, sojové steroly, panthenol, xantanová guma, BIO rakytníkový olej, rostlinný vosk, vitamín E, směs éterických olejů

charakteristika značky: Společnost Nobilis Tilia se zabývá výrobou aromaterapeutické kosmetiky, vzděláváním a osvětovou činností v oboru aromaterapie od roku 1994. Společnost odmítá z principu živočišné suroviny a pokusy na zvířatech, jedinou živočišnou surovinou ve výrobcích je včelí vosk. Využívá maximálně suroviny z ekologického zemědělství (BIO). Vyrábí bez syntetických a konzervačních látek, a kdykoliv je to možné, jsou produkty 100% přírodní. V případě nutnosti použít konzervaci, užívají vlastního speciálně vyvinutého konzervačního systému.

kontakt na výrobce:
Nobilis Tilia, s.r.o
Vlčí Hora 147
Krásná Lípa 407 46

webové strány značky:
www.nobilis-tilia-kosmetika.cz

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?