Annemarie Börlind Opalovací krém SPF 30 s anti-age efektem 75 ml

Annemarie Börlind Opalovací krém SPF 30 s anti-age efektem 75 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací krém s vysokou ochranou proti UVA i UVB záření je určený především pro citlivou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Zároveň podpoří její pevnost a pružnost a předejde jejímu předčasnému stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací krém SPF 30 s anti-age efektem Annemarie Borlind poskytne i velmi citlivé pokožce efektivní vysokou ochranu před škodlivými vlivy UVA i UVB záření. Zároveň díky svému složení o pokožku pečuje, hydratuje ji a chrání ji před předčasným stárnutím. 

Krém je určený zejména na obličej, krk a dekolt. Poskytne vám nejen účinnou vysokou ochranu před UVA i UVB zářením, ale zároveň pokožce díky termální vodě a výtažku z mořských řas dodá potřebnou hydrataci. Ty ji spolu s rostlinnými oleji ochrání před vysušením a zanechají ji hedvábně vláčnou. Panthenol ji příjemně zklidní a vitamin E jí poskytne ochranu proti působení volných radikálů.

Komplex účinných látek z včelího vosku, rakytníkového oleje, řebříčku a violky trojbarevné podporuje tvorbu kolagenu v pokožce, a pomáhá tak obnovovat přirozenou pružnost a pevnost pokožky. Chrání její buňky před předčasným stárnutím, působí protizánětlivě, předchází podráždění a podporuje regeneraci.

Použití: Krém naneste na obličej, krk a dekolt alespoň 20-30 minut před opalováním a dobře rozetřete. Při delším pobytu na sluníčku aplikaci zopakujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Sun Care

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Jak přirozeně zpevnit prsa

Jak stárne Berlíňanka

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?