Laboratoires Vitarmonyl Optima Capillaire pro vlasy a nehty 60 kapslí

Laboratoires Vitarmonyl Optima Capillaire pro vlasy a nehty 60 kapslí

Zboží je trvale vyřazeno.

Přípravek je určen pro optimální výživu a zesílení vlasů a nehtů. Obsahuje rostliny bohaté na aktivní látky, zinek a vitaminy E a B. Obilné a sezamové bílkoviny obsahují cystin a methionin, to jsou aminokyseliny síry, které jsou nutné k tvorbě keratinu. Silice pocházející z vybraného bambusového extraktu je nezbytná pro růst vlasů a nehtů, posiluje pevnost keratinu a podporuje mikrocirkulaci pro d

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přípravek je určen pro optimální výživu a zesílení vlasů a nehtů. Obsahuje rostliny bohaté na aktivní látky, zinek a vitaminy E a B. Obilné a sezamové bílkoviny obsahují cystin a methionin, to jsou aminokyseliny síry, které jsou nutné k tvorbě keratinu. Silice pocházející z vybraného bambusového extraktu je nezbytná pro růst vlasů a nehtů, posiluje pevnost keratinu a podporuje mikrocirkulaci pro dobrou hydrataci vlasové pokožky. Olej z obilných klíčků je bohatý na esenciální mastné kyseliny a dává vlasům lesk. Vitamin E a zinek pomáhají v boji proti stárnutí. Zinek ve spojení s vitaminy B (především vitaminem B5 = kyselina pantotenová, B6 a B8 = biotin) přispívají ke zpomalení vypadávání vlasů, stimulují růst a boj proti mazotoku a lupům.

certifikáty:
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: kapsle
barva: žlutá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Užívejte 1 kapsli denně.
složení: kapsle (hydrolyzované rybí bílkoviny, stabilizátor: glycerol), olej z obilných klíčků, obilné bílkoviny bohaté na cystin, sezamové bílkoviny bohaté na methionin, bambusový extrakt bohatý na silici, zahušťovadlo: včelí vosk, vitamin B3, emulgátor: sojový lecitin, minerál: oxid zinečnatý, přírodní vitamin E, vitaminy: B5, B6, B2, B1, B9 a B8

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Laboratoře Vitarmonyl byly založeny roku 1994 se sídlem ve měste Montaigu nacházejícím se v malebném kraji Vendée. Již od počátku si kladou hlavní závazek: zpřístupnit co největší počet svých potravních doplňků té nejvyšší kvality na co největší ploše. Samozřejmostí je dát přednost přírodním účinným látkám, jež projdou nejpřísnějším výběrem. Výroba i kontrola probíhá pod farmaceutickým dohledem. Cílem je zjistit ten nejlepší poměr mezi kvalitou, cenou a délkou užívání. Laboratoře Vitarmonyl jsou pobočkou skupiny Ponroy Santé, představující průkopníka a vedoucího činitele výroby potravních doplňků ve Francii.

kontakt na výrobce:
Laboratoires Vitarmonyl
Parc d'Activité Sud Loire
BP1212
85612 Montaigu Cedex
France
www.vitarmonyl.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: