English Tea Shop Oranžové Vánoce, plechová kazeta

English Tea Shop Oranžové Vánoce, plechová kazeta

Zboží je trvale vyřazeno.

Sada porcovaných čajů bez teinu Oranžové Vánoce obsahuje kombinace ovocných a bylinných čajl, mezi kterými si každý vybere ten svůj oblíbený. Díky plechové kazetě je navíc praktickým dárkem.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada porcovaných čajů bez obsahu teinu English Tea Shop Oranžové Vánoce obsahuje kombinace ovocných a bylinných čajů, mezi kterými si každý vybere ten svůj oblíbený. Kvalitní voňavé bylinky a kousky sušeného ovoce vytváří jedinečné chutě i vůně, které vás potěší během dlouhých zimních večerů a zpříjemní chvíle strávené s rodinou a přáteli.

Bezkofeinový bylinný čaj Perníček spojuje přirozeně sladký rooibos s praženým ječným sladem a kousky skořice, zázvoru a sušených jablek. Rooibos najdete i v čaji Šťastné Vánoce, kde je jemná chuť doplněna o pikantní muškátový květ, skořici a sladký vanilkový lusk. Kořeněný čaj Malina, vanilka& skořice obsahuje skořici, hřebíček, praženou cikorku s vanilkovými lisky a kousky malin. Šípek& jablko kombinuje ibišek s kousky jablek a šípků doplněných o pikantní skořici. Ochucený rooibos Vanilka, pomeranč& kokos má sladkou exotickou chuť díky pomerančové kůře, hřebíčku, vanilkovým luskům a jemné chuti kokosu.

Stejně tak vás potěší i Ananas, máta& meloun s kombinací citronové kůry, lístky máty, citronovou trávou, meduňkou a exotickou chutí ananasu. Bezkofeinový rooibos Jízda na saních je ochucen kousky jablek, skořice, hřebíčků a pomerančovou kůrou, stejně tak jako Cukroví s mátovými lístky, pomerančovou kůrou, kousky skořice a vanilkovým luskem. Ovocný čaj Štiplavá broskev spojuje ibišek se šípky, citronovou kůrou, citronovou trávou a kousky skořice a sušených jablek.

Příprava: Čajový sáček zalijte 0,2l čerstvě převařené horké vody. Nechte louhovat 3- 4 minuty a poté podle chuti oslaďte.

Tip: Sada je praktickým a originálním vánočním dárkem.

Značka English Tea Shop podporuje bio farmaření a fair trade produkci v 25 zemích světa. Svou výrobou se řadí do kategorie „bezuhlíková“. Veškerý obalový materiál je biologicky odbouratelný a recyklovatelný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: The English Tea Shop Ltd, Goswell Road , 137-149, Londýn, Velká Británie

Z blogu5

Čajový miniprůvodce

Přeneste se na chvíli do Anglie s English Tea Shop

Sladká vanilka

Tipy na dárky na poslední chvíli

Vánoční sady pro čajomily

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?