Saloos Orient 10 ml

Saloos Orient 10 ml

Saloos Orient 10 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs přírodních éterických olejů vás zanese až do dalekého Orientu. Harmonická kompozice kořeněných, sladkých a květinových tónů probudí všechny vaše smysly a navodí pocit uvolnění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Orient je směs čistých esenciálních olejů, které mají výraznou vůni a dodají vašemu domovu příjemnou atmosféru. Tato vonná kompozice je vhodná zejména k použití do aromalampy a během krátkého času zaplní vaši domácnost okouzlující vůni, jenž navodí pocit relaxace.

Tato směs éterických olejů je sestavena z jednotlivých složek tak, aby se vzájemně doplňovaly a podporovaly svůj účinek. Výhodou esenciálních olejů je, že voní dlouho a mají příznivý aromaterapeutický efekt na tělo i mysl. Éterické oleje ihned neutralizují nepříjemné pachy a zanechávají příjemnou vůni.

Tato variace vám přiblíží atmosféru dalekého Orientu a přenese vás do exotických krajin. Kořeněné tóny se mísí s všeobklopujícím sladkým aroma a společně vytvářejí dokonalý obraz tradičních trhů, potemnělých čajoven a barevného koření. Směs má silný uklidňující efekt a je skvělá pro každodenní chvíle vašeho odpočinku.

Přeneste se do exotiky

Vůni dálek vám přinese tato jedinečná aromaterapeutická směs Orient. Vonná kompozice vám evokuje slastné okamžiky letní dovolené a připomene vám exotické dálavy plné lákavých vůní a chutí. Tato intenzivní a omamná vůně zahalí vaši domácnost do kořeněných a sladkých tónů, které působí jak na vaše tělo, tak i mysl mocnými aromaterapeutickými účinky.

Kořeněné tóny orientu

Variace Orient od Saloos ihned provoní vaši domácnost, úspěšně minimalizuje všechny nepříjemné pachy a zanechá dlouhou stopu. Orient je vůně, která je ideální nejen na dlouhé zimní večery, oceníte ji zejména ve chvílích relaxace a je vhodná i pro meditaci. Pomáhá prohloubit odpočinek, revitalizovat tělo i mysl a nabrat potřebné síly.

Přírodní éterické oleje

Jednotlivé vonné esence jsou zkombinovány tak, aby se vzájemně dokonale doplňovaly a daly vyniknout jedna druhé. Ve směsi nenajdete žádné přidané syntetické ingredience, pouze variaci čistých éterických olejů, jež mají velice intenzivní aroma, které provoní vaši domácnost během chvilky. Díky aromaterapeutickým směsím Saloos tak vždy vytvoříte ve svém domově jedinečnou a harmonickou atmosféru.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Několik kapek éterického oleje můžete přidat do oblíbeného krému či tělového oleje. Dodáte mu tak osobitou vůni a podpoříte jeho účinky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Éterické oleje při nachlazení

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?