Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu citron 200 ml

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu citron 200 ml

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu citron 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Citronový osvěžovač vzduchu má výborné pročišťující vlastnosti, dezinfikuje vzduch a povzbuzuje celý organismus. Svěží vůně citronů povzbuzuje, zlepšuje náladu a napomáhá koncentraci.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Citronový osvěžovač vzduchu Nobilis Tilia má výborné pročišťující vlastnosti, dezinfikuje vzduch a povzbuzuje celý organismus. Svěží vůně citronů povzbuzuje, zlepšuje náladu a napomáhá koncentraci. Tato vůně je díky svým dezinfekčním schopnostem vhodná pro prostory se zvýšenou koncentrací lidí, jako jsou kanceláře či čekárny.

Citronový éterický olej má výraznou svěží vůni, která povzbudí tělo i mysl a přenese vás do slunných letních dní. Vůně citrusů stimuluje koncentraci, osvěžuje mysl a pomáhá se lépe soustředit na náročné stresující aktivity. Citron má také výborné dezinfekční antiseptické účinky, čistí vzduch a usnadňuje dýchání nejen při nachlazení. Díky dezinfekčním účinkům je sprej vhodný pro osvěžení vzduchu v přeplněných místnostech, jako jsou čekárny u lékaře, ale také kanceláře.

Pro váš útulný domov

Osvěžovač vzduchu Nobilis Tilia provoní vaši domácnost osvěžující citrusovou vůní, která skvěle neutralizuje nepříjemné pachy včetně zápachu z cigaret a vytvoří optimistickou a energizující atmosféru. Díky praktickému mechanickému sprejovému aplikátoru je osvěžovač vzduchu vždy připraven k použití a hodí se jak do domácnosti, tak do kanceláře či veřejných prostor.

Svěží vůně

Osvěžovače vzduchu můžete střídat podle nálady. Citrusová varianta obsahuje éterický olej z citronové kůry, který dodává osvěžovači skutečně jiskrnou vůni. Vůně citrusů pomáhá při únavě a vyčerpání, obnovuje energetické zásoby a dodává dobrou náladu a optimismus. Citron také zlepšuje koncentraci, pomáhá při chronické únavě a stresu.

Přírodní složení

Na rozdíl od klasických konvenčních osvěžovačů vzduchu nenajdete v osvěžovači od Nobilis Tilia žádné zbytečné syntetické složky. Skládá se pouze z ethanolu v kosmetické kvalitě a éterických olejů, které se rychle rozptýlí ve vzduchu a nezatěžují váš organismus. Éterické oleje navíc aromaterapeuticky působí na psychické i fyzické aspekty organismu a dokážou ovlivnit vaši náladu.

Použití: Malé množství spreje rozprašte do volného prostoru v místnosti. Nevdechujte.

Tip: Vůně citrusů odpuzuje hmyz. Sprej je tak i vhodným přírodním repelentem.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hlavní typ vůně: citrusová

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu4

Aromaterapeutický horoskop – Kozoroh

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?