Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu mandarinka 200 ml

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu mandarinka 200 ml

Nobilis Tilia Osvěžovač vzduchu mandarinka 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Osvěžovač vzduchu mandarinka příjemně provoní vzduch v místnosti, a navíc reguluje a harmonizuje naši náladu. Vůně mandarinky je jemná, osvěžující a uvolňující.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžovač vzduchu mandarinka od Nobilis Tilia příjemně provoní vzduch v místnosti, a navíc reguluje a harmonizuje naši náladu. Vůně mandarinky je jemná, osvěžující a uvolňující.

Vůně mandarinky navozuje příjemné pocity pohody a vstřícnosti a hodí se například do salonů, míst pro obchodní jednání nebo pro příjemné posezení a také pro dětské prostory. Mandarinka mírně rozveseluje a harmonizuje psychiku, rozptyluje smutek a melancholii.

Sladká mandarinka

Osvěžovač vzduchu Nobilis Tilia provoní vaši domácnost jemně sladkou vůní mandarinky, která skvěle neutralizuje veškeré nepříjemné pachy a dodá vašemu domovu veselou, příjemnou a energizující atmosféru. Díky praktickému mechanickému sprejovému aplikátoru je osvěžovač vzduchu vždy připraven k použití a hodí se jak do domácnosti, tak do kanceláře či veřejných prostor.

Osvěžení a dobrá nálada

Osvěžovače vzduchu můžete střídat podle aktuální nálady. Éterický olej z mandarinky vytváří velice příjemnou vůni, která je dobře snášená, proto je univerzální a hodí se například i do dětského pokoje. Vůně mandarinky přináší dobrou náladu, pozitivní přístup a dodává vám sílu a energii. Působí proti melancholii a smutku a pozitivně vás naladí.

Přírodní složení

Na rozdíl od klasických konvenčních osvěžovačů vzduchu nenajdete v osvěžovači od Nobilis Tilia žádné zbytečné syntetické složky. Skládá se pouze z ethanolu v kosmetické kvalitě a éterických olejů, které se rychle rozptýlí ve vzduchu a nezatěžují váš organismus. Éterické oleje navíc aromaterapeuticky působí na psychické i fyzické aspekty organismu a dokážou ovlivnit vaši náladu.

Použití: Rozprašte ve volných prostorách a nechte vůni se lehce rozvinout. Vhodné pro zakouřené místnosti.

Tip: Éterické oleje vonní silně a naprosto bez problémů nahradí běžné osvěžovače vzduchu.

Upozornění: Dráždivý. Vysoce hořlavý. Nebezpečí vážného poškození očí. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení. Zamezte kontaktu s očima. Při zasažení oči okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte jenom v dobře větraných prostorách.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Hlavní typ vůně: citrusová, sladká

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Mandarinka

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?