Weleda Ovesná regenerační kúra 150 ml

Weleda Ovesná regenerační kúra 150 ml

(2 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ovesná regenerační kúra pro poškozené vlasy obnovuje a uhlazuje vlas od kořínku až po koneček. Díky obsaženým olejům jsou vlasy regenerovány, vyživeny do hloubky a získávají zdravý lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Ovesná regenerační kúra pro poškozené vlasy obnovuje a uhlazuje poškozený vlas od kořínku až po koneček. Díky obsaženým olejům jsou vlasy nejen regenerovány, ale také vyživeny do hloubky a získávají zdravý lesk.

Regenerační kúra Weleda  je bohatá na jojobový a kokosový olej. Ty poškozený vlas uhlazují, vyživují do hloubky a navracejí mu jeho ztracenou hydrataci. O výživu se postará i bambucké máslo, které vlas díky vysokému obsahu mastných kyselin zjemňuje.

Nesmí samozřejmě chybět ani výtažek z ovsa. Ten dodává poškozenému vlasu potřebnou výživu a vitamíny. Ovesná regenerační kúra díky kombinaci výtažků a výživných olejů vlas vyživuje a uhlazuje, zároveň mu dodává pružnost a zdravý lesk.

Intenzivní regenerace

Ovesná kúra Weleda je to pravé pro krásné, zdravé a pružné vlasy. Kúra obsahuje maximálně koncentrované účinné látky z přírody pro opravdu hloubkovou péči. Díky přírodním ingrediencím, které mají silné pečující vlastnosti, je vhodná i na velmi namáhané či vysušené vlasy. Podporuje jejich regeneraci a zanechává je zářivě lesklé.

Péče bez zatížení

Ačkoliv Ovesná regenerační kúra Weleda poskytuje vlasům skutečně intenzivní péči, tak se nemusíte obávat jejich zatížení či dokonce umaštění. Naše vlasy jsou každý den namáhány nejen vlivy prostředí, ale i horkým vzduchem při fénování a úpravě vlasů a častým barvením. Tato kúra pomáhá jednou za čas pomoci vlasům nastolit novou zdravou rovnováhu

Pro poškozené a namáhané vlasy

Kúra je vhodná pro občasné používání jednou až dvakrát týdně, podle stupně poškození vlasů. Výtažky z ovsa jsou bohaté na vitaminy a stopové prvky, díky tomu podporují zdravý růst vlasů a pomáhají regenerovat jejich povrch. Obsažený proteinový výtažek z ovsa pomáhá obnovit strukturu vlasového vlákna a navrátit mu přirozenou pevnost a elasticitu.

Zářivý lesk

Přírodní oleje pak vlasové vlákno zacelují, vyhlazují jeho povrch a zanechávají vlasy zářivě lesklé. Jojobový a kokosový olej jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a pomáhají vlasy revitalizovat. Hydrolyzovaný pšeničný protein působí na poškozené vlasy a dodává vlasům sílu. Výtažek ze slézu pak vlasy zjemňuje a vyživuje. Intenzivní regenerační kúra pomáhá obnovit vzhled vašich vlasů a zanechá je dokonale hebké. 

Použití: Malé množství regenerační kúry naneste do délek vlhkých čerstvě umytých vlasů a nechte působit 5 - 10 minut. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou a upravte podle zvyku. Používejte 1 - 2 týdně.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Z blogu8

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Po létě svou pleť rozmazlete

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zimní péče o vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Erika 4. 4. 2017 19:43

Ja používam túto kúru spolu s ovsenou radou na vlasy od WELEDY a som veľmi spokojná. Vlasy mám jemné, ale nie sú ocapkané, ľahko sa rozčesávajú a nemastia sa :) odporúčam!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?