Weleda Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy 190 ml

Weleda Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy 190 ml

Weleda Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy 190 ml

(3 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
272
250
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy obnovuje poškozené vlasy do hloubky a viditelně je uhlazuje. Díky výživným olejům a extraktům z ovsa je vlas uhlazený, zacelený a posílený.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy Weleda obnovuje poškozené vlasy do hloubky a viditelně je uhlazuje. Je jedno, jestli byly vlasy poškozeny opakovaným barvením, teplem či nepříznivými vnějšími vlivy. Díky výživným olejům a extraktům z ovsa je vlas uhlazený, zacelený a posílený.

Výtažky z ovsa navrací poškozeným vlasům jejich původní strukturu, zpevňují je a posilují. Vlasy znovu získávají svůj přirozený zdravý lesk a pružnost. Jojobový olej v kombinaci s ovesnými výtažky viditelně vyhlazují povrch vlasu, uhlazují ho a brání jeho zacuchání.

Ovesný regenerační šampon omezuje lámavost vlasu a zároveň ho činí poddajnějším. Suché vlasy jsou tak posíleny, roztřepené konečky zaceleny a vlasy získávají nazpět svůj krásný lesk.

Pro suché vlasy

Ovesný šampon Weleda je speciálně určený pro vlasy a vlasovou pokožku náchylnou k vysušení. Suché vlasy mohou být často vysušovány jak mycími přípravky, tak samotnou vodou, proto je nutné je mýt velice šetrně, aby neztratily svou pevnost a elasticitu. Tento šampon dokáže vlasy umýt velmi jemně a naopak jim dodává vydatnou péči.

Lesk a síla

Tento šampon obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které o vlasy pečují a dodávají jim ztracenou vláhu. Šampon Weleda neobsahuje syntetické tenzidy, které vysušují vlasy a pokožku hlavy, naopak jsou jeho pěnidla ne rostlinné bázi, díky čemuž jsou šetrnější. Šampon vytvoří jemnou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a odstraní veškeré nečistoty, nadbytečný kožní maz a zbytky stylingových produktů.

Přírodní složky

Šampon s ovesnými výtažky napomáhá suchým vlasům vrátit jejich přirozenou pružnost a vláčnost. Díky extraktům z ovsa zásobuje vlasy stopovými prvky a vitaminy a zároveň vyhlazuje strukturu vlasového vlákna, díky čemuž zároveň i zvyšuje jeho lesk. Vlasy jsou pak i dlouhodobě méně náchylné k vysušení, ať už vlivem počasí či nadměrného vysoušení a žehlení.

Krásné a zdravé vlasy

Ovesný regenerační šampon Weleda obsahuje také jojobový olej, který dodává vlasům zářivý lesk a vyživuje je do hloubky. Vlasy pak budou nejen umyté, ale i pružnější a snadněji se upravují. Šampon podporuje regeneraci vlasů a snižuje jejich lámavost, a tak i brání jejich vypadávání. Vaše vlasy budou dokonale svěží, oslnivě lesklé a plné života. 

Použití: Malé množství šamponu naneste rovnoměrně na vlhké vlasy a jemnou masáží napěňte. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou. Šampon je vhodný pro každodenní použití.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Recenze: Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy Weleda

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zimní péče o vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Bramborák 27. 11. 2017 15:51

Miluju krémy od Weledy, ale po jejich šampónech už vícekrát nešáhnu. Klasický příklad nepěnivého přírodního šampónu podávaného navíc v poměrně malém balení, takže při častém používání je za chvíli pryč. Velkou parádu s mými vlasy také neudělal. Takové nic proti ničemu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?