Nobilis Tilia Pačule 10 ml

Nobilis Tilia Pačule 10 ml

Nobilis Tilia Pačule 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z pačule se vyznačuje silnými antibakteriálními a antiseptickými účinky. Podporuje regenerační schopnost tkání a urychluje hojení ran. Mírné afrodiziakum.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Pačule je čistá rostlinná silice lékopisné kvality. Pačule je velmi oblíbenou silicí díky své okouzlující vůni, jenž je využívána již po staletí při výrobě parfémů. Její aroma má silný zemitý základ a rozehrává harmonii sladkých, balzamických a dřevitých tónů, jenž probudí všechny vaše smysly.

Pačule má silný antibakteriální účinek, brání množení škodlivých mikroorganismů a působí antisepticky. Intenzivně podporuje hojení ran a má příznivý vliv při mnoha kožních onemocněních jako je dermatitida či ekzém. Můžete si ji přidat do tělového krému či oleje. Pačule je zároveň proslulá díky svým afrodiziakálním účinkům.

Aroma pačule působí jako přírodní antidepresivum, stabilizuje náladu a zmírňuje pocity nervozity či slabosti. Éterický olej z pačule má také močopudné účinky, snižuje teplotu a podporuje přirozenou regenerační schopnost tkání. 

Nechte se okouzlit

Éterický olej Nobilis Tilia Pačule vás přímo omámí svou intenzivní exotickou vůní. Aroma pačule provoní vaši domácnost na dlouhou dobu. Vůně této esence obsahuje jak silné zemité, tak jemné květinové tóny ve vyvážené kompozici, jež vytvoří u vás doma atmosféru relaxace a pohody. Pačuli je jednou z nejoblíbenějších esencí rovněž v tradiční medicíně. 

Pro hlubokou relaxaci

Éterický olej z pačule je jako stvořený pro relaxaci. Pomáhá při nadměrném stresu a duševním či fyzickém vypětí. Pomůže vám zapomenout na starosti všedního dne a odplaví všechen stres a negativní myšlenky. Pačuli zmírňuje pocity nervozity, úzkosti či trémy, harmonizuje vaši psychiku a je mimořádně vhodný také pro meditaci. 

Revitalizace pro všechny vaše smysly

Esenciální olej z pačule zároveň podporuje přirozené regenerační procesy v tkáních, urychluje hojení pokožky a obnovuje její vzhled. Je proto vítanou součástí kosmetických přípravků. Urychluje hojení ran a lze jej v ředěné formě použít také na jizvy. Je také oblíbený jako přírodní repelent, odpuzuje obtížný hmyz a efektivně dezinfikuje vzduch v domácnosti. 

Umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než dvě kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru. Tento éterický olej je velice aromatický, proto berte tyto jeho vlastnosti v úvahu při použití.

Tip: Je vhodný pro výrobu domácí kosmetiky a parfémů.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a také pro děti do 10 let. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, celulitida, hojení ran a zánětů, mastná pleť, onemocnění močových cest, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje pro zkvalitnění a utužení partnerského vztahu

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?