Nobilis Tilia Palmový olej Carotino - vyřaz 500 ml

Nobilis Tilia Palmový olej Carotino - vyřaz 500 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej Carotino má přirozeně vysoký obsah karotenů a vitamínu E, obsahuje také koenzym Q10, výborně proto regeneruje pokožku. Neobsahuje cholesterol, je vyroben šetrnou technologií, neobsahuje umělá a syntetická barviva. Obsahuje vyšší podíl kyseliny palmitové, takže má zvýšenou odolnost při smažení a fritování a zachovává si své nutiční hodnoty.certifikáty: vhodné pro: všechny typy pleti, zralou pl

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Olej Carotino má přirozeně vysoký obsah karotenů a vitamínu E, obsahuje také koenzym Q10, výborně proto regeneruje pokožku. Neobsahuje cholesterol, je vyroben šetrnou technologií, neobsahuje umělá a syntetická barviva. Obsahuje vyšší podíl kyseliny palmitové, takže má zvýšenou odolnost při smažení a fritování a zachovává si své nutiční hodnoty.

certifikáty:
vhodné pro: všechny typy pleti, zralou pleť
konzistence: tekutá
barva: oranžový
balení: skleněný obal

použití: Masáže, studená kuchyně, vaření, smažení, pečení.
složení: olej Carotino 100%

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Nobilis Tilia se zabývá výrobou aromaterapeutické kosmetiky, vzděláváním a osvětovou činností v oboru aromaterapie od roku 1994. Společnost odmítá z principu živočišné suroviny a pokusy na zvířatech, jedinou živočišnou surovinou ve výrobcích je včelí vosk. Využívá maximálně suroviny z ekologického zemědělství (BIO). Vyrábí bez syntetických a konzervačních látek, a kdykoliv je to možné, jsou produkty 100% přírodní. V případě nutnosti použít konzervaci, užívají vlastního speciálně vyvinutého konzervačního systému.

kontakt na výrobce:
Nobilis Tilia, s.r.o
Vlčí Hora 147
Krásná Lípa 407 46

webové strány značky:
www.nobilis-tilia-kosmetika.cz

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?