Biopurus Paprikový olej - sladký 250 ml

Biopurus Paprikový olej - sladký 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný olej z paprikových semen má jemnou chuť chuť a obsahuje důležité mastné kyseliny, vitamíny A, B, C, D a K a železo. Užívání oleje podporuje funkci trávícího systému a posiluje imunitu. Paprikový olej je velice chutný, používá se pro dochucení hotových jídel a pokrmů studené kuchyně. Výborný je v kombinaci s rybami, mořskými plody a zvěřinou. Paprikový olej můžeme použít i pro

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný olej z paprikových semen má jemnou chuť chuť a obsahuje důležité mastné kyseliny, vitamíny A, B, C, D a K a železo. Užívání oleje podporuje funkci trávícího systému a posiluje imunitu. Paprikový olej je velice chutný, používá se pro dochucení hotových jídel a pokrmů studené kuchyně. Výborný je v kombinaci s rybami, mořskými plody a zvěřinou.

Paprikový olej můžeme použít i pro masáž končetin, kloubů a svalů, které prohřeje a řádně prokrví. Masáž je vhodná při revmatických potížích.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?