Acorelle Parfémová voda Divoké bobule - vyřazeno 50 ml

Acorelle Parfémová voda Divoké bobule - vyřazeno 50 ml

Značka: Acorelle
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Máte rádi lesní plody? A co takto divoké bobule a variace květinově santalové vůně? Parfémová voda divoké bobule Acorelle je originální přírodní parfém, se kterým všední určitě nebudete. Přírodní parfémy Acorelle kombinují vlastnosti aromaterapie a účinky éterických olejů. Mix přírodních vůní vás pohltí a jejich rafinované tóny vám ukážou, že příroda voní svěže a autenticky, zeleně a vzdušně, in

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Máte rádi lesní plody? A co takto divoké bobule a variace květinově santalové vůně? Parfémová voda divoké bobule Acorelle je originální přírodní parfém, se kterým všední určitě nebudete.

Přírodní parfémy Acorelle kombinují vlastnosti aromaterapie a účinky éterických olejů. Mix přírodních vůní vás pohltí a jejich rafinované tóny vám ukážou, že příroda voní svěže a autenticky, zeleně a vzdušně, intenzivně a nově, tak nějak lépe. Éterické oleje mají velmi intenzivní účinky, voní prudce a silně, ale jejich kombinace v osvěžující parfémové vodě Acorelle vás naprosto pohltí svou jemnou a něžnou alternací autenticky přírodních vůní. Uvolněte se, relaxujte, užijte si to.

Nóty vůně:

Hlava - kardamon,

Srdce - růže, mimóza, fialka

Základ - santal

 

TIP: Parfém by měla mít doma každá z nás. Tak se neupejpejte, zapomeňte na toaletní, osvěžující a jiné vody a raději si dopřejte opravdový parfém.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Z blogu4

Jak menstruační cykly ovlivňují vnímání vůní

Jak si vybrat tu pravou vůni

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Vůně léta, vůně lehkosti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?