Yarrah Paté pro psy kuřecí s mořskou řasou, Wellness 150 g

Yarrah Paté pro psy kuřecí s mořskou řasou, Wellness 150 g

Yarrah Paté pro psy kuřecí s mořskou řasou, Wellness 150 g

Značka: Yarrah
Certifikáty: PETA
Certifikát PETA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kuřecí paté pro psy poskytuje dospělým zvířatům i štěňatům kompletní výživu. Bezlepkové krmivo obsahuje vysoký podíl živin důležitých pro zdraví zvířete a vitální život.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kuřecí paté pro psy Yarrah Wellness je bohaté na vitaminy, minerály a stopové prvky, a poskytuje tak dospělým zvířatům i štěňatům kompletní výživu. Jemně mletá paštika je navíc obohacena o mořské řasy, které podporují správnou činnost zažívacího traktu a celkově zlepšují kvalitu zažívání.

Paté s kuřecím masem, mořskými řasami a spirulinou je kompletním krmivem pro dospělé psy i štěnata přecházející na pevnou stravu. Bezlepkové krmivo obsahuje vysoký podíl živin důležitých pro zdraví zvířete a vitální život. Mořské řasy navíc zlepšují trávení, harmonizují jej a podporují správnou činnost vylučovacího traktu.

Dávkování: Dospělý aktivní pes spotřebuje přibližně 350 až 500 gramů krmiva za den. Podávejte při pokojové teplotě. Dbejte na to, aby váš pes měl vždy k dispozici dostatek čerstvé vody.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: psi

Výrobce: Yarrah Organic Petfood BV, P.O. Box 448 , 3840 AK, Harderwijk, Nizozemí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: