Logona Hluboce čisticí Peelingový gel 100 ml

Logona Hluboce čisticí Peelingový gel 100 ml

Logona Hluboce čisticí Peelingový gel 100 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Peelingový krém s Aloe vera jemně odstraňuje odumřelé pleťové buňky. Uvolňuje ucpané póry, předchází problémům s nečistou pletí a připravuje pokožku na následné vstřebávání účinných látek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Peelingový krém s bio Aloe vera od firmy Logona pomocí drobných abrazivních částeček jemně odstraňuje odumřelé pleťové buňky. Uvolňuje tak ucpané póry, předchází problémům s nečistou pletí a připravuje také pokožku na následné vstřebávání účinných látek z dále obsažených výživných olejů a extraktu ze zeleného čaje. Po použití peelingu je pokožka viditelně oživená a zdravě rozzářená.

Aloe vera spolu s extraktem ze zeleného čaje zabraňují nežádoucímu podráždění. Pokožku lehce chladí, dopřávají jí hlubokou hydrataci, zásobují ji antioxidanty a také mírně detoxikují. Olej z šípků je bohatý na vitamin C, který kromě toho, že pokožku úžasně rozjasní, zvyšuje také její odolnost a přirozenou obranyschopnost.

Kakaové a bambucké máslo působí do hloubky, kde pleť důkladně vyživují a hydratují. Jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a pěstící vitaminy A, E a F. Jojobový olej je charakteristický svým unikátním složením, které je téměř identické s kožním mazem. Proto je pokožce velmi přirozený a dobře se vstřebává. Má také schopnost regulovat tvorbu kožního mazu podle aktuální potřeby. Mandlový olej je velmi výživný. Působí však velice jemně a nedráždí ani citlivou pokožku.

Použití: Naneste na vlhkou pleť, jemně masírujte a poté opláchněte dostatečným množstvím teplé vody.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Face Care

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu5

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Očista dočista - pleťový peeling

Peelingem k nové tváři

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?