Ecce Vita Peruánská káva Maca 50 g

Ecce Vita Peruánská káva Maca 50 g

Značka: Ecce Vita
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

země původu značky: Česká Republikacharakteristika značky: Společnost Ecce Vita - Dr.Frej vyrábí a dodává přírodní přípravky nejvyšší kvality bez chemického a bylinného znečištění. Většina bylinných přípravků v kapslích a čaje jsou organického původu. Kvalita produktů je potvrzena certifikáty Ecocert, USDA či Košer kvalita. Výrobky jako produkt ekologického zemědělství mají BIO certifikát Minister

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu


země původu značky: Česká Republika
charakteristika značky: Společnost Ecce Vita - Dr.Frej vyrábí a dodává přírodní přípravky nejvyšší kvality bez chemického a bylinného znečištění. Většina bylinných přípravků v kapslích a čaje jsou organického původu. Kvalita produktů je potvrzena certifikáty Ecocert, USDA či Košer kvalita. Výrobky jako produkt ekologického zemědělství mají BIO certifikát Ministerstva zemědělství ČR. Použité byliny jsou pěstovány na biofarmách a do produktů jsou používány většinou celé nasušené a obsahující přirozeně všechny účinné látky. Produkty neobsahují žádné konzervační ani chemické látky a díky správně sestaveným kombinacím bylin působí komplexně na celý organismus. Přípravky lze užívat dlouhodobě bez nežádoucích účinků. U produktů v kapslích se jedná o kapsle rostlinné (s dobře stravitelnou rostlinnou celulózou, bez hůře stravitelné hovězí želatiny). Kapsle se na rozdíl od některých tablet vždy v zažívacím ústrojí rozpustí a uvolní se veškeré účinné látky. To vše za příznivou cenu.

kontakt na výrobce:
Ecce Vita - Dr. Frej spol. s r.o.
Holandská 10
101 00 Praha 10
Česká republika
www.eccevita.cz


Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?