Cattier Pěstící olej Anti-Age 50 ml

Cattier Pěstící olej Anti-Age 50 ml

Značka: Cattier
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Huile botanique anti-age zkrášluje pokožku a jemně ji hydratuje**. Bio arganový olej bohatý na vitamin E pokožku intenzivně hydratuje** a napomáhá obnovování kožních buněk. Bio olej z lískových ořechů je bohatý na základní mastné kyseliny a na vitamin E a vytváří nemastný ochranný film, který reguluje produkci kožního mazu. Přípravek obsahuje také bio bavlníkový olej, který má regenerační a zjemňu

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Huile botanique anti-age zkrášluje pokožku a jemně ji hydratuje**. Bio arganový olej bohatý na vitamin E pokožku intenzivně hydratuje** a napomáhá obnovování kožních buněk. Bio olej z lískových ořechů je bohatý na základní mastné kyseliny a na vitamin E a vytváří nemastný ochranný film, který reguluje produkci kožního mazu. Přípravek obsahuje také bio bavlníkový olej, který má regenerační a zjemňující a bio karotkový olej velmi bohatý na vitamin A, který dodává pokožce hebkost a jas. Přípravek působí do hloubky, pokožka je pružnější a zároveň pevnější. Olej pokožce dodává rovněž příjemnou lehkou vůni.

**svrchní vrstva pokožky

Složení:
Cocoglycerides, Gossypium Oil*, Corylus Avellana Nut Oil*, Argania Spinosa Oil*, Sesamum Indicum Oil*, Daucus Carota*, Parfum, Tocopherol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
*složky pocházející z ekologického zemědělství
61% všech složek pochází z biologického zemědělství
100% všech složek je přírodního původu

Od svého založení je v laboratořích přírodní kosmetiky Cattier kladen důraz na know-how a na snahu pomoci, abychom se cítili krásně, příjemně a zdravě. Citlivost k přírodě a snaha podělit se se spotřebiteli o blahodárné účinky přírody, aniž by byla ničena, vedly laboratoře Cattier k vyvinutí řady výrobků pro krásu, hygienu a péči certifikovaných BIO, které jsou přírodní, šetrné, příjemné a účinné.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Cattier Anti Age

Typ pleti: anti age

Výrobce: Pierre Cattier Paris , 16 Rue Gutemberg , 91070, Bondoufle, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?