Biopurus Pistáciový olej bio 250 ml

Biopurus Pistáciový olej bio 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pistáciový olej Biopurus je jemný oříškový olej lisovaný ze semen. Pistáciový olej je tmavě zelený a výrazně aromatický, obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, je také bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Pistáciový olej je díky své chuti vhodný pro studenou kuchyni, pro krémové pokrmy, ovocné saláty, můžete ho použít i na pečení místo másla. Své využití najde pistáciový olej i jako kosme

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pistáciový olej Biopurus je jemný oříškový olej lisovaný ze semen.

Pistáciový olej je tmavě zelený a výrazně aromatický, obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, je také bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Pistáciový olej je díky své chuti vhodný pro studenou kuchyni, pro krémové pokrmy, ovocné saláty, můžete ho použít i na pečení místo másla. Své využití najde pistáciový olej i jako kosmetický prostředek, má skvělé hydratační účinky, zvyšuje elasticitu pleti a napomáhá tlumit projevy stárnutí.

TIP: Pistáciový olej je vhodný jako pečující pleťový olej nebo jako základní masážní olej. Je výrazně aromatický, vaše masáž tak nudná určitě nebude.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?