Lavera Pleťová maska regenerující Bílý čaj, Karanja & Granátové jablko, Faces My Age 2 x 5 ml

Lavera Pleťová maska regenerující Bílý čaj, Karanja & Granátové jablko, Faces My Age 2 x 5 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační pleťová maska My Age intenzivně pečuje o náročnou pleť díky vysokému obsahu regeneračních olejů. Zralou pleť hloubkově hydratují a vyživují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační pleťová maska Lavera My Age intenzivně pečuje o zralou a náročnou pleť díky vysokému obsahu regeneračních olejů, které zralou pleť hloubkově hydratují a vyživují. Kvalitní bio složení bude vaši pokožku chránit po celý den před nepříznivými vnějšími vlivy.

Obsažené extrakty z bio bílého čaje pleť tonizují a chrání před vlivem volných radikálů, zatímco oleje z granátového jablka a karanji ji hloubkově vyživují, zanechávají sametově hebkou a jemnou a také působí proti mdlé povadlé pleti a dalším příznakům předčasného stárnutí.

Při pravidelném používání bude vaše pleť viditelně jemnější, regenerovaná a pružnější.

Hloubková péče

Pleťová maska je bonusovou součástí péče o pleť, která při pravidelném používání zcela promění stav vaší pokožky a dokáže vyřešit takřka jakýkoliv pleťový neduh, který vás trápí. Pleťové masky Lavera pečují o vaši pokožku a navracejí jí dokonalý pěstěný vzhled. Díky přírodním výtažkům jsou velice dobře snášeny a dlouhodobě zvyšují kvalitu pleti.

Pro náročnou pokožku

Tato luxusní pleťová maska s bílým čajem a granátovým jablkem poskytuje vaší pokožce hloubkovou péči a uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Je vhodná zejména pro zralejší a namáhanou pleť, které navrací mladistvý vzhled a okamžitou svěžest. Přírodní ingredience pomáhají zpomalovat procesy stárnutí v pleti a zároveň obnovují její strukturu.

Výživa a regenerace

Základ této pleťové masky tvoří přírodní oleje a másla, které pokožku zvláčňují a uzamykají v ní hydrataci. Olej z granátového jablka je přímo koktejlem antioxidantů, které chrání proti volným radikálům, a tím i zpomalují stárnutí pleti. Spolu s bambuckým máslem pak udržuje pokožku vláčnou a sametově jemnou. Výtažek z bílého čaje pleť detoxikuje a je účinným anti-age bojovníkem.

Použití: Masku naneseme na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Necháme působit 10-15 minut, poté nevstřebané zbytky masky setřeme vatovým tamponem či opláchneme vlažnou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Péče o pleť namáhanou sluncem

Recenze: Pleťová regenerující maska s karanjou Lavera

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?