Nobilis Tilia Pleťová voda bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda bioaktivní, anti-age de luxe 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bioaktivní pleťová voda regeneruje a zklidňuje všechny typy pleti díky složení plnému růžové vody a dalších rostlinných výtažků. Voda pokožku spolehlivě dočistí, zjemní a harmonizuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bioaktivní pleťová voda Nobilis Tilia aktivně regeneruje a zklidňuje všechny typy pleti díky složení plnému růžové vody a dalších rostlinných výtažků. Voda pokožku nejenom že spolehlivě dočistí, ale také zjemní, harmonizuje a dodá zdravý sjednocený vzhled. Pleťová voda je vhodná nejenom pro zralou pokožku, ale i pro ty, kdo chtějí dosáhnout jemné pružné pleti.

Základ pleťové vody tvoří růžová voda. Ta má výborné zklidňující a harmonizující účinky, uzamyká v pleti potřebnou hydrataci, vyrovnává její barevný tón a zároveň pleť lehce tonizuje. Růžová voda v kombinaci s výtažky z přesličky rolní aktivně podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, pleť vypíná, a chrání ji tak před ztrátou elasticity.

Kombinace účinných látek zjemňuje nejenom zralou pleť, sjednocuje její barvu a dodává pokožce zdravý pěstěný vzhled. Pleťová voda je vhodná pro dočištění všech typů pleti, které potřebují dodat jemnost, pružnost a zároveň potřebují posílit.

Aktivní péče

Pleťová voda s aktivními rostlinnými výtažky od Nobilis Tilia je vhodná pro péči o všechny typy pleti, ale ocení ji především náročnější pokožka s prvními známkami stárnutí. Pleťová voda pečuje o pleť maximálně šetrně a přináší jí celou řadu účinných látek, jež zlepšují její kvalitu. Díky exkluzivnímu složení z rostlinných výtažků pomůže navrátit pokožce mladistvý a svěží vzhled. 

Intenzivní regenerace

Pleťová voda Nobilis Tilia s anti-age vlastnostmi obsahuje květovou vodu z damašské růže. Růžová květová voda má výjimečné zklidňující účinky a pomáhá navrátit pokožce hydrataci. Zároveň stimuluje regenerační procesy v pokožce, a tím i urychluje její revitalizaci. Dodává vláhu suché pleti, a tím i zmírňuje viditelnost vrásek. Navíc má harmonizující účinky na psychiku. 

Pro svěží mladistvou pleť

Pleťová voda odstraní veškeré zbytky nečistot a zároveň pokožku osvěží a tonizuje. Mírně stahuje rozšířené póry a podpoří správné pronikání pečujících přípravků do pokožky. Výtažek z přesličky rolní pak podporuje přirozenou elasticitu pleti a stimuluje tvorbu kolagenových a elastinových vláken. Po použití této pleťové vody bude vaše pokožka vypnutá a přirozeně rozzářená. 

Použití: Malé množství vody aplikujte na vatový tampon a za jeho pomoci dočistěte pokožku obličeje, krku i dekoltu.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pleťovou vodu v kombinaci s ostatními bioaktivními anti-age produkty.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Typ pleti: anti age

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?