Nobilis Tilia Pleťová voda citron a grep 200 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda citron a grep 200 ml

(3 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
197
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Pleťová voda s výtažky z citronu a grepu spolehlivě dočišťuje a zároveň pečuje o mastnou problematickou pokožku, osvěžuje ji a působí antibakteriálně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťová voda s výtažky z citronu a grepu Nobilis Tilia spolehlivě dočišťuje a zároveň pečuje o mastnou problematickou pokožku, osvěžuje ji a působí antibakteriálně. Rostlinné extrakty sjednocují barevný tón pokožky, šetrně bělí drobné skvrnky a harmonizují činnost mazových žláz. Díky pleťové vodě je pokožka čistší, jemnější a méně náchylná ke tvorbě nedokonalostí.

Esenciální oleje z citronu a grepu mají skvělé antibakteriální a dezinfekční účinky, pokožku účinně čistí a zároveň stabilizují činnost mazových žláz. Problematická pleť je tak čistější, získává zdravou sjednocenou barvu a je méně náchylná ke tvorbě nedokonalostí. Esenciální oleje pleť také šetrně bělí drobné flíčky po akné a chrání pokožku před vznikem pigmentových skvrn.

Pleťová voda je vhodná pro každodenní péči a dočištění normální, smíšené i mastné pleti, odstraňuje nečistoty, přebytečný kožní maz i zbytky make-upu, aniž by pokožku zbytečně dráždila. Je také skvělým pomocníkem pro osvěžení pokožky kdykoliv během dne v klimatizovaných místnostech či během horkých letních dnů.

Rychlé osvěžení

Pleťová voda s citrusy od Nobilis Tilia je jako stvořená pro mastnější a problematickou pokožku. Díky přírodním výtažkům o pokožku šetrně pečuje, tonizuje ji a zanechává ji dokonale čistou. Dodává pokožce celou řadu prospěšných látek a pomáhá z pleti odstranit zbytky make-upu a nečistot po odlíčení. Svěží citrusová vůně pak probudí vaše smysly. 

Pro čistou a krásnou pleť

Pleťová voda Nobilis Tilia díky svým tonizujícím účinkům mírně stahuje rozšířené póry a podpoří správné pronikání pečujících přípravků do pokožky. Zároveň je mírně antiseptická, a tak chrání proti vzniku pupínků a dalších nedokonalostí. Pleťovou vodu můžete používat na klasickém vatovém tamponku či ji jemně vklepat do pokožky dlaněmi. 

Extra péče

Pleťová voda obsahuje éterické oleje z citronu a grepu, které působí proti množení nežádoucích bakterií a jsou skvělou prevencí proti vzniku akné. Zároveň podporují prokrvení pokožky, a tím i stimulují její regeneraci a hojení. Grep a citron jsou také bohaté na obsah vitaminu C a dalších pleti prospěšných látek. Při pravidelném používání této pleťové vody bude vaše pokožka opět zářivě krásná. 

Použití: Malé množství vody naneste na vatový tampon a za jeho pomoci dočistěte pokožku obličeje. Vodu také můžete nakapat do čistých dlaní a vklepat ji přímo do pokožky.

Tip: Pleťová voda je také vhodná pro osvěžení pokožky kdykoliv během dne.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Úžasná vůně / Kateřina 29. 12. 2020 13:09

Citrusová vůně je velmi silná a příjemná. Určitě jsem výrobek nekoupila naposledy.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?