Nobilis Tilia Pleťová voda hřebíčková 200 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda hřebíčková 200 ml

(5 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hřebíčková pleťová voda spolehlivě dočišťuje a zároveň pečuje o mastnou problematickou pleť náchylnou k tvorbě zánětů. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Hřebíčková pleťová voda Nobilis Tilia spolehlivě dočišťuje a zároveň pečuje o mastnou problematickou pleť náchylnou k tvorbě zánětů. Hřebíčkový olej má výborné protizánětlivé účinky, pokožku zklidňuje, mírní začervenání a brání opětovnému rozšíření zánětu.

Hřebíčkový olej je bohatý na množství silic, které působí protizánětlivě, pleť dezinfikují a stabilizují funkci mazových žláz. Hřebíček harmonizuje smíšenou zánětlivou pleť, napomáhá rychlému hojení akné a mírní začervenání pleti. Pleťová voda je vhodná pro každodenní dočistění pokožky celého obličeje i pro lokální péči o akné, ale také jako obklad pro podrážděnou zanícenou pleť.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Malé množství vody naneste na vatový tampon a za jeho pomoci dočistěte pokožku obličeje. Vodu také můžete nakapat do čistých dlaní a vklepat ji přímo do pokožky.

Tip: Hřebíčková voda je vhodná i pro výplachy dutiny ústní při bolestech zubů či výskytu aftů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

skvela pletova voda s CPK / Hana 26. 5. 2017 21:40

Pro me je to zatim ta nej pletova voda. Dobre cisti, krasne voni tim hrebickem a nevysusuje plet (mam spise smisenou). Doporucuji zkusit.

Doporučuji / Klára 1. 7. 2017 23:39

První výrobek od značky a byla jsem 100% spokojena, takže jsem si zakoupila další výrobky od značky a je to pecka. Skvěle čistí a opravdu minimalizuje pupinky ani rozšířené póry nejsou tak znatelné. Navíc nejdražší ani nevysusuje. Koupím znovu až dopoužívám hermankovou

/ K 17. 10. 2021 21:53

Krásně voní hřebíčkem, pleť nevysušuje, hezky osvěží, ale bohužel jsem neviděla žádný efekt na mou problematickou pleť, a to ani po 5 měsících používání.

výborná pleťová voda / N 25. 4. 2015 18:04

Nevysušuje, odstraní poslední zbytky makeupu a přitom je velmi jemná, nevadí mi ani v očním okolí. Vůně autenticky hřebíčková :)

Martin Baláž / Martin 16. 12. 2016 21:56

mě tedy vysušuje, ale každý máme trochu odlišnější pleť.Ale velmi dobře čistí

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?