Khadí Pleťový a tělový olej Santalové dřevo & mandle 210 ml

Khadí Pleťový a tělový olej Santalové dřevo & mandle 210 ml

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Khadi olej santalové dřevo & mandle je vyráběn náročnou a pečlivou cestou podle prastaré tradice, a to čistě z rostlinných surovin. Přináší zároveň krásnou, čistou vůni santalového dřeva. Pleť omlazuje, intenzivně vyživuje a dává jí jas. Tato receptura má antiseptické a protizánětlivé účinky a působí proti různým kožním problémům. Je zároveň účinná proti nežádoucí pigmentaci a chrání pokožku proti

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Khadi olej santalové dřevo & mandle je vyráběn náročnou a pečlivou cestou podle prastaré tradice, a to čistě z rostlinných surovin. Přináší zároveň krásnou, čistou vůni santalového dřeva. Pleť omlazuje, intenzivně vyživuje a dává jí jas. Tato receptura má antiseptické a protizánětlivé účinky a působí proti různým kožním problémům. Je zároveň účinná proti nežádoucí pigmentaci a chrání pokožku proti škodlivým následkům slunění. Santalové dřevo je vzácná vůně, má relaxační, uklidňující a afrodiziakální účinky. Santalové dřevo má protizánětlivé a antiseptické vlastnosti. Čistí pleť a je výborným prostředkem proti pigmentovým skvrnám. Působí chladivě a dává pokožce a tkáním dlouhověkost. Z účinků dalších složek obsažených v této receptuře. Mandlový olej doporučuje ajurvéda od starověku jako prostředek proti suché pleti, vráskám a pro hydrataci pleti. Byliny neem, tulsi a kurkuma mají protizánětlivé a antimikrobiální účinky. Neem je zároveň velice účinnou rostlinou proti mnoha druhům kožních problémů. Obdobně jako santalové dřevo, působí i kurkuma proti nežádoucí pigmentaci a pomáhá ošetřovat spálení pokožky následkem slunění. Olej z kukuřičných klíčků obsahuje vysokou koncentraci vitamínu E. Vitamín E pokožku vyživuje a zjemňuje. Khadi pleťový a tělový olej santalové dřevo & mandle je díky své kombinaci s bylinami neem, tulsi a kurkuma ideálním olejem pro každodenní péči o pleť. Pokožku rozjasňuje, zjemňuje a vyživuje. Představuje také vynikající, čistě přírodní tonikum po holení. Je vhodný i pro dětskou pokožku. Jedná se rovněž o výborný masážní olej. 100% rostlinné složení. Neobsahuje žádné syntetické vůně, barviva, konzervační látky ani jakékoliv jiné syntetické složky. Neobsahuje parafinum liquidum, minerální oleje ani jiné ropné produkty.

certifikáty:
vhodné pro: omlazení, vyživení a dodání jasu pleti
konzistence: tekutá
barva: žlutá
balení: plastový obal

použití: Aplikujte na obličej a dekolt namísto krému nebo na tělo po sprchování namísto tělového mléka. Vmasírujte několik kapek oleje do pokožky. Používá se také jako tonikum po holení a jako masážní olej pro masáž těla.
složení: olej Zea mays (olej z kukuřičných klíčků), Ocimum sanctum (tulsi), Santalum album (santalové dřevo), Azadirachta indica (neem), Curcuma longa (kurkuma), olej Prunus dulcis amygdalus (mandlový olej), d-alfa-tokoferol (vitamin E)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?