Besky Podložka jednostranná z vlněného včesu, 106 90x200 cm

Besky Podložka jednostranná z vlněného včesu, 106 90x200 cm

Besky Podložka jednostranná z vlněného včesu, 106 90x200 cm

Značka: Besky
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jednostranná vlněná podložka vám dopřeje luxusní spánek. Je báječně měkká, hřejivá a příjemná na dotek. Z jedné strany je tvořena vlněným včesem a z druhé je potažena elegantním damaškem.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jednostranná vlněná podložka od firmy Batex vám dopřeje luxusní spánek. Je báječně měkká, hřejivá a příjemná na dotek. Z jedné strany je tvořena vlněným včesem a z druhé je potažena elegantním damaškem. Můžete ji tak střídavě používat v zimě i v létě. V chladnějším období vás zahřeje vlněná strana, v horku vás ochladí damašek.

Ovčí vlna propůjčuje podložce vynikající vlastnosti. Má totiž výborné termoregulační schopnosti. V zimě chladí, v létě hřeje, a navíc je dokonale prodyšná. Každé jednotlivé vlákno vlny je navíc obaleno lanolinem, ovčím tukem, jenž vyživuje pokožku.

Jednostranná podložka má také díky obsažené vlně velkou trvanlivost. Při správné péči vám může vydržet až desítky let. Ovčí vlna, kterou firma Batex používá pro výrobu svých produktů, je navíc odebírána od drobných chovatelů ovcí v Beskydech. Koupí těchto produktů tak podpoříte také lokální malochovatele.

Podložku není možné prát v pračce. Menší znečištění lze odstranit ručně ve vodě do 30 °C s přídavkem pracího prostředku s obsahem lanolinu. V případě silnějšího znečištění doporučujeme podložku přenechat odbornému zásahu v čistírně.

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: smetanová

Lůžkoviny - povrchový materiál: damašek, vlněný včes

Produktové řady: Batex TOUCH

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?