Florascent Pokojová vůně Villa d´Oro, Ligne Noire 50 ml

Florascent Pokojová vůně Villa d´Oro, Ligne Noire 50 ml

Značka: Florascent
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Osvěžující směs citrusových plodů a exotického koření vlije elán do žil a pomůže Vám hravě zvládnout každou situaci.certifikáty: vhodné pro: provonění domovakonzistence: tekutábarva: světle žlutábalení: skleněný obalproduktová řada: LIGNE NOIRE* Nevtíravé květinové vůně promění Váš domov v nejpříjemnější místo na světě. * Sprej se snadno aplikuje a vkusný flakon zároveň poslouží jako originální de

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Osvěžující směs citrusových plodů a exotického koření vlije elán do žil a pomůže Vám hravě zvládnout každou situaci.

certifikáty:
vhodné pro: provonění domova
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: skleněný obal

produktová řada: LIGNE NOIRE
* Nevtíravé květinové vůně promění Váš domov v nejpříjemnější místo na světě.
* Sprej se snadno aplikuje a vkusný flakon zároveň poslouží jako originální dekorace.
* Se čtyřmi atraktivními vůněmi snadno vytvoříte příjemnou atmosféru pro chvíle odpočinku, romantický večer nebo pohodu s přáteli.
* Pokojové vůně provoní byt či pokoj na několik dlouhých hodin. Příjemná vůně Vás pak přivítá i třeba po návratu z práce.

složení: Limonene, Citral, Citronellol

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Vůně Florascent představují mimořádnou kolekci vzácných přírodních parfémů, které oživují tradiční umění evropského parfumérství ze 17. století. „Tradice je pro nás příslibem pro používání pouze vybraných přírodních surových materiálů, které dají naší vůni její osobitý nádech.“ Každý flakon je ručně plněný, utěsněný a zabalený do stylových ručně vyráběných papírových tub, které jsou již sami o sobě charakteristikou pro přírodní parfémy Florascent. Unikátní vůně Florascent i jejich design jsou podpisem parfumáře Rolanda Tentuniana. Jeho umělecká citlivost, zručnost a technické dovednosti způsobily, že sen se stal skutečností: vdechnul život tradičnímu umění ze 17. století v moderní řadě nezapomenutelných vůní. V širokém sortimentu si přijdou na své milovníci květinových vůní, lehkých, svěžích kompozic i smyslných orientálních variací. Vkusný výběr pánských vůní završuje širokou nabídku nápaditých kompozic plných fantazie. Celý sortiment exkluzivních vůní je rozdělen do 5 řad. V nabídce BIOOO pak naleznete i jedinečné pokojové parfémy Florascent. Stále váháte zda potěšit své smysly ? Nabízíme Vám objednání vzorků většiny parfémů Florascent. Tím můžete udělat první krok k získání své jedinečné osobité vůně, která Vás poté bude provázet třeba i několik let...

kontakt na výrobce:
Roland Tentunian
Waldstrasse 91
76133 Karlsruhe
Germany
www.florascent.de

Florascent nabízí přírodní parfémy, ať už pro milovníky lehkých květinových, svěžích nebo výrazných orientálních vůní. Flakony jsou plněny ručně a baleny do krásných papírových tub. V sortimentu Florascent naleznete také pokojové parfémy.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Florascent Ligne Noire

Výrobce: Roland Tentunian, Waldstrasse 91 , 76133, Karlsruhe, Německo

Z blogu1

Jak menstruační cykly ovlivňují vnímání vůní

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: